Team Wataha- Karolina Kura

0

Gal, ambisiøs, uten å vite uttrykket «det vil ikke fungere» – Det er Karolina Kura. Hun har vært hos oss i flere måneder, skriver og skaper her for deg. Vi vil at du skal bli kjent med oss ​​litt mer, derfor vil vi fortelle deg litt om oss selv, og vi skal starte med denne unge damen.

Arbeid i et selskap

Karolina fullfører videregående skole hun visste med det samme at hun ønsket å forlate hjembyen og gå på universitetet. I nesten 6 år bodde hun i Warszawa, hvor hun gjennomførte reklamestudier sammen med journalistikk. I løpet av studiene begynte hun å jobbe for en bank hvor hun brukte nesten 8 år. I løpet av den tiden klarte hun å jobbe på flere stillinger og blant annet være leder av bankens hjelpelinje eller trener. Etter 6 år i Warszawa flyttet hun til Krakow for å fortsette å jobbe i samme Bank. 8 års arbeid i et selskap, som heldigvis ikke ga henne for mye bein, forårsaket Karolina å ta en dristig beslutning om å forlate.

Karolina Kura Social Media

Å forlate arbeidet etter en så lang tid førte Karolina tilbake til hovedstaden. Etter å ha returnert tilbrakte hun bare noen få måneder der, for å ta opp den modige beslutningen igjen – starte sin egen virksomhet. Karolina har kjørt sin egen virksomhet i flere måneder kalt Karolina Kura Social Media. Karolina tok seg av mediene på grunn av hennes oppgradering. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube har ingen hemmeligheter for henne. Da hun ble grunder, begynte hun å hjelpe andre selskaper å drive sine virksomheter i dag på et så viktig sted som Internett. Som hun ofte sier, «Kunder kjøper sin tid med meg og jeg håndterer deres merkevare i nettverket så godt jeg kan.»

Czytaj także: Tom Justyniarski-Eksepsjonell lærer 

Litterær aktivitet

Karolina Kura har vist kjærlighet for å skrive fra en liten alder. Som hun sier seg selv, når hun kan skrive den. Den vakreste gaven fra min far er en skrivemaskin som han brakte fra Tyskland. Karolina er eieren av Facebook-siden, heter Czarne Buty, hvor hun plasserer teksten hennes. Foreløpig liker nettstedet 10.600 personer, og det ukentlige antall lesere når 80.000. Nedenfor gir vi en link til siden:

CZARNE BUTY

Kura Spør

Starte din egen virksomhet, lot henne gå tilbake til hjembyen, som hun sier, rømte hun for åtte år siden. I dag ser han i ham et stort potensial som han bruker og viser ham til andre. Karolina Kura er skaperen av prosjektet kalt Kura Pyta, som er basert på samtaler med Krasnostawskie unge, ambisiøse og kreative entreprenører. Målet med dette prosjektet er å vise andre at deres hjemby ikke er så ille som folk snakker om det, og at det er noe som skal oppnås overalt. Følgende lenke til siden:

KURA PYTA

Ung Aktiv Entreprenør 2018

Karolina Kura, takket være hennes aktiviteter, ble tildelt av Krasnystaw Plus lokale handlingsgruppen og ble tildelt Young Active Entrepreneur Award i 2018. Personlig er vi svært stolte over at vi kan ha slike mennesker i Radio Wataha-bandet og WATAHA.NO nettsiden. Vi lager for deg, og det vil aldri forandre seg!

Komentarze