Tom Justyniarski- Eksepsjonell lærer

0

En lærer som underviser om kjærligheten til dyr, er Tom Justyniarski. 9 år siden bestemte Tom seg for å lære den yngre generasjonen hvordan man skal elske og respektere dyr. Slik gjør han siden, men hva har han allerede oppnådd?

Tom Justyniarski – For kjærligheten til dyr

Tom Justyniarski er ikke bare en populær pedagog og forfatter av barnebøker, han er også en fantastisk person, som har satt for seg et mål i livet, «å lære de yngre om kjærligheten og respekten for dyr». Å forsvare dyr er hans prioritet. Han er talsmann for foreningen for forsvaret av dyr i Polen. Kreativitet kombinert med kjærlighet til dyr tillot ham å komme opp med det første «dyrelivsvinduet» i Polen, men også i Europa. Han startet også kampanjen «Barn leser til hundene i huslyene». Tom Justyniarski besøker mange skoleinstitusjoner gjennom hele året, for eksempel barnehager, grunnskoler, eller universiteter, for å infisere folk med kjærlighet og respekt for dyr. 

«Hunde bekymringer»

Å være lærer og dyr er hans to største kjærligheter. Han bestemte seg for å kombinere disse to lidenskapene, og han ble den første læreren i Polen som lærer barn hvordan man elsker og respekterer dyr. Tom Justyniarski er forfatteren av boken «Hunde begymringer», som for tiden er på et unikt sted på listen over skolebøker. I tillegg ble boken tildelt og tok første plass i TOP10-rangeringen av departementet for nasjonal utdanning. Boken har stor popularitet. Forfattermøtene tiltok i alt 250 000 barn, og arbeidet når en million lesere i Polen.

 

Czytaj także: Bartosz Kurek najlepszym sportowcem 2018 roku!

Å redde dyr

Aktiviteten til en lærer og dyrelsker er ikke bare å skrive bøker og gjøre de yngste oppmerksom på behovet for respekt og kjærlighet til våre dyreevenner. Tom Justyniarski har redda over 1.000 dyr, og det er takket være slike situasjoner at han har noe å fortelle de yngste. Han overlevde og så mye ondskap som ble gjort for hjelpeløse dyr, derfor vil han så desperat vise de unge mennesker behovet for å hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv og er avhengige av mennesker. 

 

Czytaj także: Skoki narciarskie BISCHOFSHOFEN 2019. Turniej Czterech Skoczni

Julaften 2016

De fantastiske gjerningene til denne fantastiske læreren som Tom Justyniarski er uendelige. I 2016 tilbrakte mannen julaften i et lukket bur, i et herberge for dyr som ligger i Nowy Dwór Mazowiecki. Formålet med denne handlingen var å vise folk hva hjemløse dyr føler og hvordan det er å låse seg i et lite bur. Handlingen skulle også bevise for andre at dyr ikke er et leketøy, og det er en stor feil å gi barna gaver i form av et kjæledyr, og når de kjeder seg, forlater de hunden i et herberge for dyr eller ute i skogen. 

Mål for 2019

Tom Justyniarski satte et ambisiøst mål i 2019. Hans nyttårs oppgave er å slå rekorden og enda flere møter med barn på skolen!

 

 

 

 

Komentarze