Garderobe etter dine mål – funksjonalitet og skjønnhet i ett

0

Handels representanter

Kamila Czoska-Brechelke
tel. +48 698 674 647
[email protected]

Patrycjusz Brechelke
tel. +48 784 550 444
tel. +47 910 04 116
[email protected]

 

Garderobe etter dine mål er en løsning som vil fungere i alle hjem. Det er et praktisk rom som gjør at du kan opprettholde orden i leiligheten. Utvilsomme fordeler inkluderer også å opprettholde holdbarheten til klærne dine. Klær som holdes i feil forhold, mister mye av kvaliteten. Finn ut hvordan du velger og ordner den beste garderoben og hva man burde huske på.

Lik oss på Facebook, slik at du alltid er oppdatert.

Garderobe etter dine målinger – hva må du kunne

Garderobe med utgangspunktet i definisjonen, er et eget rom for oppbevaring av klær og sengetøy. I praksis er det imidlertid verdt å bruke ekstra plass og bruke det som et sted hvor ting vil bli holdt, for eksempel: strykebrett, støvsuger eller verktøy. For å sikre størst mulig funksjonalitet i dette rommet, bør et godt gjennomtenkt prosjekt utarbeides på forhånd. Hvis du ikke vil bruke tjenester av en designer, er det i det minste en ide å bruke den tilgjengelige utformingen av veggene og taket. Takket være dette vil vi få merverdi i form av for eksempel ekstra lagringsplass for klær.

Peiser med “vannjakke” – hva må du å huske? >>>

Garderoba etter dine målinger eller fra ferdige elementer? 

Når du bestemmer deg for en garderobe, er det verdt å svare på følgende spørsmål – skal man velge ferdige produkter eller bruke tjenestene til et firma som vil skape alt fra grunnen av? Begge elementene har sine fordeler. Beslutningen om å kjøpe klare moduler kan være en god ide når vi har et standardrom, og vi har ingen problemer med å sette moduler i standarde dimensjoner. Problemer begynner når vi planlegger en garderobe, for eksempel på loftet med et bratt tak eller i et rom med en ikke-standard layout og dimensjoner.

Polske byggematerialer – hvorfor er de verdt vår oppmerksomhet? >>>

Ikke-standardbehov

Forutsetningene for å bruke et individuelt prosjekt er også ikke-standardbehov og skjebner. Hvis vi vil lagre noe mer i det enn klær eller sengetøy, kan det vise seg at kjøp av klare moduler ikke tilfredsstiller våre forventninger. Derfor bør man svare på disse spørsmålene før man velger et garderobeskap:

  1. Hvilke ting skal vi lagre i det?
  2. Hvilken utforming har rommet, til dekorasjon av klesskapet?

  3. Vil klesskapet tjene som et sted å lagre ting med store dimensjoner?

  4. Hvor mange klær må vi lagre på kleshengere (f.eks. Drakter, skjorter, kjoler, etc.)?

Ovennevnte spørsmål er nødvendige for å ta den riktige avgjørelsen. Det kan vise seg at klare moduler ikke tilfredsstiller våre behov. Det er også mulig at vi ved hjelp av ferdige løsninger har et problem med riktig orden av klær eller ting. Slike omstendigheter vil oppstå når det gjelder for eksempel et ikke-standard oppsett av rommet, som effektivt vil hindre justeringen av de riktige dimensjonene.

Ordren av garderoben med prosjektet

Hvis det viser seg at garderoben etter målinger er en bedre løsning for oss, bør du vite hva du skal være spesielt oppmerksom på. Den avgjørende faktoren vil være å sikre holdbarhet. Av denne grunn er det en bedre ide å bruke for eksempel høyere kvalitetsmøbler enn å bruke sine billigere ekvivalenter. Blum- eller Hettich-hengslene gir mye mer holdbarhet enn sine erstatninger. Det samme gjelder materialer som brett, støttelinjer, glidesystemer osv. Funksjonelle tillegg som gjør at vi kan bruke doble skuffer, som effektivt muliggjør utvikling av ubrukt rom, er også av stor betydning.

Hvordan velge?

Å ta en selvstendig beslutning er fulle av risikoer for feil valg av garderobeskap. Derfor er det verdt å dra nytte av tjenestene til spesialister som ikke bare vil gi hint på hva du skal se etter, men også hjelpe deg med å velge de beste materialene til de beste prisene. Slike tilbud tilbys av SkandPol med sitt hovedkontor i Rumia.

Kontakt Skandpol og finn ut hvordan du best kan dekorere garderoben din i ditt hjem!

Handels representanter

Kamila Czoska-Brechelke
tel. +48 698 674 647
[email protected]

Patrycjusz Brechelke
tel. +48 784 550 444
tel. +47 910 04 116
[email protected]