Fysioterapeut Stavanger – Katarzyna Maciejewska

Fizjoterapeuta w Stavanger -pasja pomagania!

0

Hastverk. Stillesittende livsstil. Lite bevegelighet. Alt dette gjør at kroppen vår nekter å adlyde oss før eller senere. I økende grad opplever det også ulike skader som hindrer normal funksjon. Bor du i Norge? Og du trenger støtte fra en fysioterapeut i Stavanger? Katarzyna Maciejewska – en autorisert fysioterapeut vil hjelpe deg.

Hjelp deg selv – stol på spesialisten!

Katarzyna Maciejewska er en fysioterapeut i Stavanger, som sier: «arbeid er en lidenskap!» Hver kunde behandles individuelt og kan bestille en time angående et helseproblem. Det kjennetegnes ikke bare av profesjonalitet, men også empatisk tilnærming til hver pasient: full forståelse. Terapien foregår i en vennlig atmosfære. For en tid siden hadde vi muligheten til å snakke – Katarzyna Maciejewska fortalte oss om yrket sitt.

Les også: Mitt yrke er min lidenskap. Kasia Maciejewska

Når kroppen trenger hjelp!

Katarzyna Maciejewska hjelper blant annet med plager som: ryggsmerter, intervertebral skivebråk, iskias, diskopati, lumbago, hodepine, svimmelhet, degenerative endringer, torticollis, spondylolisthesis, muskel svakhet, muskel koordinasjonsforstyrrelse, ansiktsnervelbetennelse, tennisalbue, golfspiller albuebryt, smertefullt syndromskulder, rotor mansjett-syndrom

ledd overbelastningsforhold, ryggrad kirurgi, leddrekonstruksjon, nakkepiskasjeskader, transportulykker, ligamentbrudd, hælsporer, forvirring i løpere, knelåser, achillespes, ankelforstuinger, Scheuermann-sykdom, lateral krumning av ryggraden, valgus og deformitet av knær og tarsus, flate føtter, tilbake konkav, runde, kropps-asymmetri og mye, mye mer.

En fysioterapeut i Stavanger – hvordan virker terapien?

Med hvert fysioterapeutisk problem er det viktig å komme i hendene på en ekte spesialist. Omfattende omsorg og individuelt utvalg av terapi er det viktigste.

Behandlingsstadier:

  • samtale med pasienten og problemdiagnose,

Pasienten må beskrive sitt problem så godt som mulig. Først da kan du hjelpe. Å finne kilden til problemet kan bedre motvirkes. Om mulig bør resultatene av utførte undersøkelser som ble tatt før, gitt ved første time: Røntgen, etc. Noen ganger anbefaler fysioterapeuten selv å utføre slike tester.

  • velge den mest effektive terapien,

Hver pasient behandles individuelt – helse og behov tas i betraktning.

  • gjennomføring av terapi,

Antall behandlinger bestemmes individuelt – fra erfaring, de beste resultatene kan ses når man arbeider med pasienten en eller to ganger i uken. Det er viktig at rehabilitering er vanlig, pasienten må også samarbeide. Vanligvis utføres øvelser på kontoret. Det er også viktig at pasienten utfører fysioterapeutens anbefalinger også hjemme.

Fysioterapeut Stavanger:

Registrer deg for et besøk i dag!

Trenger du en fysioterapeutstøtte i Stavanger? Husk å sjekke ut tjenestene til Katarzyna Maciejewska. Helseproblemene dine kan forsvinne.

Katarzyna jobber i stavanger. Klikk her for å sjekke ut visittkortet 

Komentarze