...
0
0
0
standard avatar
Lukasz Pawlowicz
26.11.2019

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen!

Anslått lesetid: minut

Del denne informasjonen med andre

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen! Vi skrev mer enn en gang om deltakelsen til vår "Golden Boy" Frytt i det norske "Got Talent". Han gjorde det veldig bra - han representerte landet vårt og hele vår norske Polonia i talentprogrammet med lidenskap og engasjement. Med stor forbløffelse, krysser vi fingrene, så vi alle på suksessene hans i de forskjellige stadiene av programmet. Dessverre kom Frytt ikke til finalen - men han ga en fantastisk konsert som alltid! Sikkert, hans opptreden i Norske Talenter åpner nye dører for ham, nye utviklingsveier. Vi vil absolutt følge den og heie på vår landsmann! 

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen - en kveld full av følelser ...

Det er verdt å nevne dette. Selv om eventyret med Norske Talenter var over for Frytt, er det et viktig skritt. Et viktig øyeblikk i karrieren. Akkurat nå, med ny styrke og energi, vil han gå videre og bevege oss med nye sanger og prosjekter der han vil være involvert. Denne kvelden var fantastisk. Frytt overrasket oss alle med en utmerket prestasjon. Han forlot publikum - det var et tegn, et symbol på at vi alle kan gjøre noe viktig og vesentlig. Alle bør gå frem, gå sin egen vei - gjøre noe godt, verdt - for seg selv, for slektninger, familie og venner, for menneskene rundt ... og de som ser på Norske Talenter foran TV -skjermen.

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen - dette er bare begynnelsen på veien ...

Vår "Golden Boy" legger ikke ned pistolen. Tvert imot. Nå har han mer energi, mer kraft - rik på nye erfaringer, han kan forfølge sine musikalske drømmer. Det er også verdt å ta hensyn til det faktum at det i historien til "talentshowet" noen ganger var annerledes. Etter å ha forlatt programmet hadde både semifinalistene til "Mam talent" fra den norske og polske versjonen større karrierer enn selve seieren. Deltakelse i programmet er ofte begynnelsen på viktige endringer. Frytt kunngjør at nå vil det være på tide for ham å hvile et øyeblikk og senke farten. Han vil fortsatt jobbe med Seba. Snart får vi høre effekten av deres felles arbeid. Han understreker at deltakelse i programmet lærte ham mye, åpnet ham for andre og var en inspirasjon. Han har mange ideer i hodet som han ønsker å slippe ut i verden. Vi venter på resultatene, og vi føler allerede at det kommer en knivstikk!

Avslutningsvis, sjekk rapporten vår fra Norske Talenter studio!

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen! Vi var der og heiet på Frytt. Vi er veldig stolte av deg og ... TAKK! Du viste oss alle hvilken fantastisk kraft og budskap musikk har. Du har vist at vi, den polske diasporaen, er unike og at vi kan holde sammen!

Esparta Wataha integrasjon

Husk å lese: Junior Eurovision 2019: Polens seier!


Del denne informasjonen med andre

Abonner på nyhetsbrevet

aksepterer forskrifter side, og jeg er kjent med Politikk oraz Rodo
LANGUAGE