Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen!

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

Vi har skrevet mer enn en gang om deltakelsen til vår «Gullgutten» Frytt i Norges «Got Talent». Han gjorde det veldig bra - med lidenskap og engasjement representerte han landet vårt og hele vårt norske polske miljø i talentshowet. Med stor forundring så vi alle suksessene hans i individuelle stadier av programmet, og krysset fingrene. Dessverre kom ikke Frytt til finalen – men han ga en fantastisk konsert, som alltid! Å opptre på Norske Talenter åpner helt klart nye dører og videre utviklingsveier for ham. Vi vil absolutt følge den og støtte landsmannen vår! 

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen - en kveld full av følelser ...

Det er verdt å nevne dette. Selv om eventyret med Norske Talenter var over for Frytt, er det et viktig skritt. Et viktig øyeblikk i karrieren. Akkurat nå, med ny styrke og energi, vil han gå videre og bevege oss med nye sanger og prosjekter der han vil være involvert. Denne kvelden var fantastisk. Frytt overrasket oss alle med en utmerket prestasjon. Han forlot publikum - det var et tegn, et symbol på at vi alle kan gjøre noe viktig og vesentlig. Alle bør gå frem, gå sin egen vei - gjøre noe godt, verdt - for seg selv, for slektninger, familie og venner, for menneskene rundt ... og de som ser på Norske Talenter foran TV -skjermen.

Norske Talenter - Frytt kjempet i semifinalen - dette er bare begynnelsen på veien ...

Våre "Gullgutt" han gir ikke opp armene. Tvert imot. Han har nå mer energi, mer kraft – rik på nye opplevelser kan han realisere sine musikalske drømmer. Det er også verdt å være oppmerksom på at historien til "talentshow" har vært annerledes. Både semifinalistene til «Got Talent» i norsk og polsk versjon etter å ha forlatt programmet hadde større karrierer enn vinneren selv. Å delta i programmet er ofte starten på viktige endringer. Frytt kunngjør at nå er det på tide for ham å hvile og senke farten. Han ønsker fortsatt å samarbeide med Seba. Vi vil snart høre resultatene av deres felles arbeid. Han understreker at det å delta på programmet lærte ham mye, åpnet ham for andre og var en inspirasjon. Han har mange ideer i hodet som han vil sette ut i verden. Vi venter på resultatene og føler allerede at det kommer til å bli en smell!

Avslutningsvis, sjekk rapporten vår fra Norske Talenter studio!

Vi var der og støttet Frytt. Vi er veldig stolte av deg og... TAKK! Du viste oss all den fantastiske kraften og budskapet musikk har. Du viste at vi, det norske polske miljøet, er unike og kan holde sammen!

https://www.facebook.com/radionorwegia/videos/2499773170140777/

Husk å lese: Junior Eurovision 2019: Polens seier!

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
7, Mai 18, 2024
temperaturikon 23° C
skyfri
Fuktighet: 33%
Pressure: 1014 mb
Vind: 7 mph
Vindsmak: 16 mph
Skyer: 6%
Sikt: 0 km
Soloppgang: 4: 32 am
Solnedgang: 9: 54 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

Lang helg borte: Kjør forsiktig, unngå trafikkork og ulykker

Lang helg borte: Kjør forsiktig, unngå trafikkork og uhell Raske filskift, kort vei til bilen foran og brå oppbremsing skaper trafikkork og øker risikoen for ulykker. Les også: Er...


Norsk-svensk politistasjon på grensen - Byggestart

Norsk-svensk grensepolitistasjon - Byggingen har startet Byggingen har startet på en unik felles norsk-svensk politistasjon i Magnormoen, midt på den norsk-svenske grensen. Bli med i Wataha - slå på Radio Wataha norsk-svensk politistasjon...


Sandnes - Et spektakulært drillshow vil finne sted i Øster Hus Arena

Sandnes - Et spektakulært drillshow finner sted i Øster Hus Arena Som vi leser på nettsidene til Sandnes kommune, går det 28. mai klokken 17 inn i Øster Hus...


Besøk våre sosiale nettverkssider