Prisliste

Bedriftskatalog i Norge og i Polen

Direkte kontakt: mob. 99874418 e-post. [email protected]

Den generelle informasjonsportalen WATAHA.NO og industrisiden Twojanorwegia.no eksisterer fra 01/10/2017 på det norske markedet.

Den stadig voksende populariteten til nettstedene betyr at annonsører effektivt kan markedsføre sine tjenester og produkter i regionen, så vel som langt over deres grenser, fordi Internett er overalt!

Annonsører av nettsteder som WATAHA.NO og Twojanorwegia.no tilbys sponsede artikler skrevet med den effektive SEO – (Search Engine Optimization) – dette er en prosess som er rettet mot å øke plasseringen av nettstedet www i gratis (naturlige, organiske søkeresultater.) På to språk , det vil si polsk og norsk, med mulighet for å feste fotogallerier, firmabannere og trykknåler til kartet over selskapene våre i Polen og Norge, med en detaljert beskrivelse av selskapets virksomhet, adresse og kontaktinformasjon.

Gjennomføring av selskapet i begynnelsen av samarbeidet med WATAHA.NO – 1 500-4000 * NOK engangspris for å fullføre et omfattende innlegg på polsk og norsk, kostnadene avhenger av bedriftens krav.

Vi tilbyr tre typer pakker i tilbudet vårt:

  1. Den årlige TEGNESTIFT PLUS MEDIA-abonnementskostnaden 12000 Nok pluss MVA er et abonnement som er aktivt knyttet til våre medier. I abonnementet er det også tilleggsprogrammer på våre nettsider og sponsede innlegg. I abonnementet kan vi produsere fra 4 til 6 filmer relatert til virksomheten din, og vi legger til reise- og oversettelseskostnader for å lage programmet. Ring for å finne ut mer.
  2. Den årlige TEGNESTIFT-abonnementskostnaden 6000 Nok pluss MVA er prisen for et trykknapp på kartet (tegnestift) på to språk og inkluderer ikke medietilbehør. Man kan dermed finne deres bedrift på vår plattform og senere i mobilapplikasjonen.
  3. Sponsede artikler:

    En sponset artikkel på WATAHA.NO eller TWOJANORWEGIA.NO. Be om et tilbud.

    Sponset artikkel – dette er en form for reklame i pressen eller på internett. En sponset artikkel er bestilt av et reklamebyrå eller direkte av det annonserte selskapet

Som en del av AS Pawlowiczs aktiviteter og jakten på den blomstrende og stadig voksende Radio WATAHA, har vi også muligheten til å lage programmer på Facebook og YouTube som annonserer din bedrift:

  1. Ett annonseringsprogram omtrent 30 minutter på Facebook eller YouTube uten abonnement. Spør om et tilbud
  2. Ett annonseringsprogram omtrent 30 minutter på Facebook eller YouTube med et abonnement. Spør om et tilbud

 

De selskapene som etablerer et samarbeid med WATAHA.NO nettsiden og nettstedet Twojanorwegia.no ved å velge det årlige abonnementet, uavhengig av pakkevalg, vil bli plassert på WATAHA.NO nettsiden på firmakartet med en festet tegnestift.

Tegnestiften er selskapets beliggenhet på kartet over Polen eller Norge med en detaljert beskrivelse av aktivitet, bilder, adresse og kontaktinformasjon på polsk og norsk. Takket være stiftet har den potensielle kunden muligheten til å lese om selskapets aktiviteter, samt finne ut hvor man skal se etter det, og har mulighet til å evaluere og legge til kommentarer til selskapet hvis han brukte tjenesten.

En ekstra fordel med tegnestiften er oppdateringen, som foregår hver 4. måned. Operasjonen av oppdateringen er å verifisere om selskapet fremdeles trives, og om adressedataene ikke har endret seg fordi klienten er den viktigste og nettstedet vårt er ikke ment å gi utdatert data.

Nedenfor er et eksempel på en tegnestift fra et av selskapene, som allerede er plassert på kartet:

Etter å ha klikket på stiften utvikles ytterligere viktig informasjon om selskapet:

 

Stiften og implementeringen av selskapet gir en detaljert beskrivelse av de aktivitetene som dere utfører på polsk og norsk. I tillegg kan kundene gi dere tilbakemeldinger som viser den høyeste kvaliteten på arbeidet som dere gir. Nedenfor er et eksempel på et annet selskap plassert på kartet vårt med en detaljert beskrivelse av aktiviteten:

 

 

Vi oppfordrer deg sterkt til å samarbeide med WATAHA.NO-tjenesten og bransjesiden Twojanorwegia.no fordi vi stadig utvikler oss. Vi har stor popularitet på det norske markedet, vi når en stor del av det polske samfunnet i Norge, og i tillegg fordi vi oversetter tekstene til norsk, når vi også nordmenn. Takket være slike aktiviteter får bedriften din bare positive fordeler!

*     Til prisene må dere inkludere MVA 

**  Spør om tilbud