Send rapport Radio TV Din konto

Polen – Chile 2:2. Polakkerne lod sig vinde

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen

Fans kan have blandede følelser efter den vigtigste test før VM i Rusland. Det polske landshold spillede uafgjort 2-2 mod Chile i Poznań i den næstsidste venskabskamp. Om fire dage skal han spille mod Litauen, og den første kamp ved VM spilles den 19. juni mod Senegal.

Synes godt om os på Facebook og du vil altid være opdateret.

Nogle gange bedre nogle gange værre

I første halvleg blev polakkerne overrasket over deres modstandere. De forsøgte at spille hovedsageligt lange bolde, som ikke altid fandt modtageren. Men fra kampens 20. minut begyndte perioden med storslået polsk spil. Hurtige fløjangreb gav håndgribelige resultater, især med Zielińskis mål, hvilket gjorde stillingen 2-0. Det første mål i denne kamp tilhørte vores nummer 9 - Robert Lewandowski. Han slog den chilenske målmand med et smukt skud uden for straffesparksfeltet.

Indtil slutningen af ​​første halvleg spillede vores hold solidt. Dog med få undtagelser. Alle var bange for, om Jan Bednarek ville kunne erstatte den skadede Kamil Glik. Dagens møde viste, at det er helt rigtigt. Men grundpillen i EURO 2016, Michał Pazdan, havde problemer defensivt. Forsvarsspilleren fra Legia Warszawa lavede tre fatale fejl i forsvaret - to gange sparkede han bolden lige i fødderne på sin modstander. Den tredje fejl var at miste Diego Valdes' markering i det 28. minut af kampen. Chileneren udnyttede denne situation til fulde og scorede et mål til 100-2.

Anden halvleg er meget værre

Adam Nawałka introducerede tre nye spillere på banen efter pausen. Thiago Cionek erstattede Łukasz Piszczek, Arkadiusz Milik erstattede Karol Linetty, mens Łukasz Fabiański erstattede Wojciech Szczęsny i målet. De første minutter af anden del af kampen var dog ikke gunstige for polakkerne. Seerne kunne have haft indtryk af, at ændringerne havde forårsaget distraktion blandt vores spillere. Chile pressede på Fabiańskis mål helt fra begyndelsen, og han reddede kampen i flere situationer. Han havde dog ingen chance med Albornozs skud i det 56. minut. Chileneren skød fra uden for straffesparksfeltet og scorede sit livs mål.

Hvad manglede?

Man kan få det indtryk, at det polske landshold startede kampen, mens de stadig var i gang med konditions- og styrketræning. På banen var der ingen tegn på den friskhed, som polske spillere er blevet vant til. Vinderne af denne kamp er helt sikkert Grzegorz Krychowiak og Jakub Błaszczykowski. De beviste, at uanset hvor galt det går for dem i klubben, så ændrer de sig til ukendelighed på landsholdet. Robert Lewandowski spillede som sædvanlig en god kamp, ​​Kamil Grosicki havde glimt, og en af ​​dem endte med et mål til 2-0. Piotr Zielińskis spil viste hans enorme potentiale, og vi må håbe, at denne spiller vil blomstre i de næste 2-3 år. En positiv overraskelse var holdningen hos Jan Bednarek, der værdigt afløste Kamil Glik. Det polske holds svageste punkt var Michał Pazdan, hvilket især var synligt i kampens første halvdel.

Polen – Chile 2:2 (2:1)
1:0 Lewandowski 30′
2:0 Zieliński 34′
2:1 Valdes 38′
2:2 Albornoz 56′

Holdsammensætninger
Polen: Szczęsny (46. Fabiański) – Piszczek (46. Cionek), Bednarek, Pazdan, Rybus (73. Bereszyński) – Krychowiak, Linetty (46. Milik) – Błaszczykowski, Zieliński, Grosicki (67. Tewandodorczyk (74.) – ) ).

Chile: Arias – Diaz, Roco, Maripan, Vegas (35. Albornoz) – Sagal (82. Bizama), Reyes, Martinez (68. Araos) – Valdes, Castillo (87. Cuevas), Fernandes.

Dommer: Paolo Mazzoleni (Italien)