Send rapport Radio TV Din konto

En vellykket weekend for polske springryttere - VM er startet

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen

Skihopkonkurrencen i Wisła startede en ny sæson for denne sport. Lad os minde dig om, at sidste sæson gik krystalkuglen til Kamil Stoch. Hvordan bliver det i år? Vil en af ​​favoritterne kæmpe om sejren, eller vil vi se en uventet eksplosion af en anden konkurrents talent?

Guld til "Godmorgen"

I lørdags var der en positiv prognose for søndagens individuelle konkurrence. Polakkerne beviste, at de er ét hold og vandt den første hold World Cup-konkurrence i denne sæson i stor stil. Kampen om 1. pladsen stod mellem Tyskland og Polen. Alt blev klart i sidste spring - Kamil Stoch landede på 129 meter, mens Richard Freitag kun opnåede 123,5 meter.

Gyldne Klimov

Den individuelle konkurrence fandt sted søndag. Desværre formåede ingen af ​​polakkerne at stå på podiet. Den positive nyhed er dog, at han fortsat er i god form Piotr Żyła, som i sidste ende blev nummer 6. Lige bag podiet var Kamil Stoch, der tabte kampen om 3. pladsen til Ryoyu Kobayashi med kun 0,3 point. Dawid Kubacki var også i top 10. Mens hans 8. plads for et år siden ville have været en grund til tilfredshed, vokser forventningerne til denne springer. Især da han tippes til at blive Kamil Stochs efterfølger.

Endelige placeringer af de resterende polakker: Jakub Wolny på 23. plads, Maciej Kot på 29. plads, Stefan Hula på 38. plads.