Wataha.no
Send rapport Radio TV Din konto

Radio Wataha besøger Slit Karosseriverksted

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen
Bedøm artiklen

I mandags havde Łukasz et hyggeligt besøg på Slitu Karosseriverksted-værkstedet, der ligger i Eidsberg. Under sit besøg fik han lejlighed til at tale med polske medarbejdere om deres arbejdes særlige karakter og stemningen på værkstedet. 

Polsk hold i Slit Karosseriverksted

På værkstedet Slitu Karosseriverksted, der i år fejrede 50 års jubilæum, I øjeblikket er der 9 ansatte fra Polen. I en livesamtale mandag d Radio Wataha fanside vi kunne møde fire af de ni polske medarbejdere, der har arbejdet her i årevis. Det kan ikke benægtes, at Polen i en så langsigtet drift af virksomheden spiller en meget vigtig rolle, fordi polakkerne har arbejdet i det i over 15 år.

[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”https://web.facebook.com/radionorwegia/” title=”Synes godt om os på Facebook 'på!" target=”blank” url_rel=”” icon_left=”facebook-f” icon_right=”” position=”center” class=””]Synes godt om os på Facebook![/wc_button]

Omfang af værkstedsydelser

W Slitu Karosseriverksted en hel række af tjenester tilbydes. Maling, karrosseri, mekanik, elektronik og meget mere. Det er dog vigtigt, at de sidste to varer, altså elektronik og mekanik, ikke er med i værkstedets tilbud, men spørger kunden om dem, bliver de gjort. Takket være værkstedets dynamiske udvikling kan alle biler, lige fra de mindste personbiler til lastbiler, serviceres der. Et andet vigtigt spørgsmål er antallet af erstatningsbiler, virksomheden har i øjeblikket 6 inklusive 2 leveringskøretøjer designet til kunder, der driver deres egen virksomhed.

Læs også: Besøg på den polsk-katolske lørdagsskole i Stavanger

Vigtig hjælp

Under samtalen rejste Łukasz et ganske vigtigt emne vedrørende folk, der kommer fra Polen og ønsker at bruge værkstedets tjenester Slitu Karosseriverksted, men de kan ikke norsk. I sådanne situationer er der ingen frygt for nogen sproglig misforståelse, fordi polske medarbejdere er der for at hjælpe. Som de hævder, har de ofte haft mulighed for at hjælpe deres landsmænd med at udfylde forsikringsdokumenter og udføre bilreparationer.

Læs også: Madisons hund overlevede en brand i Californien

Familiestemning

Vi ved alle, hvor vigtig atmosfæren på arbejdet er. Det sted, hvor vi tilbringer det meste af vores tid, skal være venligt og behageligt. På spørgsmålet om, hvordan stemningen er i værkstedet? Slitu Karosseriverksted mænd svarer enstemmigt: POLEN og FAMILIE. Vi ønsker dem en sådan stemning hver dag og mange flere gode års arbejde på værkstedet.

Link til hele samtalen og mandagens besøg på workshoppen herunder: 

https://www.facebook.com/radionorwegia/videos/310251319590554/

vejr

loader-billede
Oslo, NEJ
3, 25. juli 2024
temperaturikon 23° C
stærkt overskyet
Fugtighed:54 %
Tryk:1008 mb
Vind:9 mph
Vindstød:9 mph
Skyer:91 %
Synlighed:0 km
Solopgang:4: 43 am
Solnedgang:10: 03 pm

Valutakurs

Polsk zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norske kroner

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Udvalgte artikler

Seneste artikler

Rekordsvag norsk krone: Euro dyrest siden begyndelsen af ​​pandemien

Rekordsvag norsk krone: Euro dyrest siden pandemiens begyndelse Kursen på den norske krone falder stadig. Den lave kronekurs øger udgifterne ved rejser til udlandet. Omregningskursen betyder, at for eksempel en liter dieselbrændstof i...


Skifter du din adresse? - Du skal ikke betale for at melde din flytning

Skifter du din adresse? - Du skal ikke betale for at melde flytning - Det er ikke alle, der ved, at flytningsanmeldelse til Folkeregistret er gratis, og at det kan ske direkte i...


Med bus for 10 NOK: Indtil 18. august, kun så meget for en enkelt busbillet

Med bus for 10 NOK: Indtil 18. august, lige så meget for en enkelt busbillet I hele juli og indtil 18. august koster en enkeltbillet på alle buslinjer i Innlandet kun...


Besøg vores sociale netværkssider