Send rapport Radio TV Din konto

Raków Częstochowa vinder mod Arka Gdynia og vinder den polske pokal!

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen

Ah... hvilket match det var. Raków Częstochowa besejrede Arka Gdynia med stillingen 2:1. Dermed vandt hun den polske pokalturnering. Det er værd at bemærke, at ingen forventede denne udvikling. Favoritterne og ret stærke side var Gdynia-holdet. Hvad mere ved vi om denne begivenhed? Hvordan vandt klubben fra Częstochowa hovedpræmien?

Raków Częstochowa er den store vinder af den polske cup!

Ingen havde rigtig forventet dette. Raków Częstochowa fik en pokalchance for anden gang i karrieren. Det er værd at bemærke, at den sidste mulighed fandt sted for 53 år siden. Hun var en tredjeligaspiller dengang. Den dag blev det besejret af den lidt stærkere Wisła Kraków. Nu kunne Rakowiec-holdet for første gang møde Tri-City-klubben. Det var store følelser. I starten så det ud til, at Arka ville vinde, men med tiden jævnede linjerne sig ud.

Kampen var på et meget højt niveau... frem for alt var kampgejsten synlig!

»Vi kunne se mange kryds fra begge sider. Målmand Kacper Krzepisz havde meget arbejde at gøre. Arka forsøgte at kæmpe tilbage. Hun havde mest at sige i slutningen af ​​første halvleg. I det 42. minut brød Żebrowski af på venstre fløj. Da han allerede var i straffesparksfeltet og befandt sig en-mod-en med målmanden, skød han fra næsten nul vinkel. Bolden rullede parallelt med mållinjen, men Rakóws forsvar afværgede faren. (kilde: Sport Onet.pl).

I sidste minut "slår Raków bolden!"

At opsummere. Raków Częstochowa vinder! I anden halvleg oplevede vi en meget lige kamp. 1:1 – det så ud til, at det ville forblive sådan. Men i sidste ende afsluttede Częstochowa-klubben jobbet og indledte et rigtigt angreb. I de sidste minutter startede Lopez kampen med hjælp fra indskifterne. Spanieren kastede bolden meget intenst ind i straffesparksfeltet, Daniel Szelągowski sendte den første bold videre til David Tijanić. Og denne ramte med det samme. Det var en rigtig sejr til den polske pokalturnering!

Vent ikke! Læs mere: Flagdag 2021. Polsk diaspora og polakker i udlandet-dag!