Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Økern Portal mot matsvinn!

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

Nytt innovativt konsept! Byens forretningssenter har vært kjent i lang tid for sine originale ideer som skiller seg ut som viktige i teknologi- og kommunikasjonsverdenen. I en tid da det snakkes så mye om klimaendringer, bestemte dette merket seg for å inspirere til endringer også på dette feltet. Foreløpig må verdens tilstand motivere oss alle til å endre, først og fremst måten vi oppfatter virkeligheten og verden rundt oss på. I tråd med prinsippet «la oss starte med oss ​​selv» har merkevaren Økern Portal lansert en egen kampanje mot matsvinn i sine strukturer. Planen er imponerende. Hva vil det innebære? Vi presenterer et nytt, unikt firmakonsept! Lese det! 

Økern Portal mot matsvinn - en spesiell diettplan for hver dag

Lars Berge - svensk journalist, dokumentar og manusforfatter, refererte i en av publikasjonene hans sterkt til problemet med endringer i verden som vi er vitne til nå.

“(...) Et forbrukersamfunn basert på kontinuerlig vekst er i strid med økologiprinsippene. Mennesket har brutt de grunnleggende naturlovene. Dermed ble han hans verste fiende. Trusselen kommer ikke lenger utenfra, men fra oss selv. For å kunne leve i harmoni med naturen, må menneskeheten endre tankegang, livsstil og verdisystem. Humanitærbegrepet bør utvides. Å ta vare på alt som lever. "

Økern Portal er et godt eksempel og gjør konkrete endringer. Personer som jobber på Økern Portal vil få kostholdsanbefalinger basert på deres aktivitetsnivå gjennom dagen. Det nye programmet gir mindre matsvinn, ernæringsråd og en bedre bruk av ressursene våre.

Profesjonell konsultasjon med en diettist ...

Når skal den ansatte begynne å endre matvaner? Ernæringsplaner vil bli innført etter et grundig intervju med hver enkelt ansatt. Ved innstilling av kostholdet vil antall måltider og deres kaloriverdi, livsstil, arten av arbeidet som utføres og nivået av fysisk aktivitet i hverdagen tas i betraktning. Prosjektet forutsetter at selskapet ikke bare vil endre måten folk tenker på matsvinn og øke bevisstheten rundt dette problemet. I tillegg er kostholdseksperter og opphavsmenn til prosjektet overbevist om at de involverte vil føle seg bedre ved å innføre et nytt kosthold. De vil ha god trivsel, noe som selvfølgelig også vil påvirke kvaliteten på arbeidet.

Å oppsummere…

Hva synes du om denne ideen? Hvordan liker du det? Vil du at din bedrift skal introdusere slike løsninger? Vi er nysgjerrige på din mening.

Informasjonskilde: https://www.dagensperspektiv.no/

Likte du denne teksten? Vil du vite mer om våre publikasjoner? Ikke vent - sørg for å lese: New York Times fremhevet TV -serien Twin og skjønnheten i Lofoten!

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
3:43, Mai 2, 2024
temperaturikon 8° C
tungt skyet
Fuktighet: 76%
Pressure: 1025 mb
Vind: 4 mph
Vindsmak: 3 mph
Skyer: 90%
Sikt: 0 km
Soloppgang: 5: 11 am
Solnedgang: 9: 16 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

Forhandlingene mellom staten og de viktigste fagforeningene om lønnsoppgjør brøt sammen

Forhandlingene mellom staten og hovedfagene om lønnsoppgjør brøt sammen Tirsdag 30. april brøt forhandlingene mellom staten og hovedfagene om årets lønnsoppgjør sammen.…


Skjerpede krav til arbeidstakerbolig i Norge: Nytt regelverk fra juni 2024

Skjerpede krav til arbeidstakerbolig i Norge: Nytt regelverk fra juni 2024. Fra 1. juni 2024 innføres strengere regler om arbeidstakerbolig. Målet med endringen er å forhindre upassende...


I dag er fristen for å levere selvangivelsen – hva skjer hvis du ikke gjør det?

I dag er fristen for å levere selvangivelsen – hva skjer hvis du ikke gjør det? Fristen for å levere selvangivelsen er tirsdag 30. april ved midnatt. Så langt…


Besøk våre sosiale nettverkssider