Sport i en nøddeskal 28.05/XNUMX

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen

Champions League for tredje gang for Real

Lørdag aften spillede topkampen i Champions League mellem Real Madrid og Liverpool. Kampen startede ugunstigt for den britiske klub, da holdets bedste målscorer, Mohamed Salah, forlod banen i det 30. minut. Det første mål blev scoret i det 54. minut efter en bizar fejl fra Liverpool-målmanden - da han satte bolden i spil, ramte han Karim Benzemas ben. Udligningen blev dog hurtigt opnået, da senegalesiske Sadio Mane scorede i det 55. minut.

Real Madrid styrede kampens forløb. Dette bevises af deres dominans i boldbesiddelsen - den spanske klubs spillere havde boldbesiddelsen i over 60 procent af spilletid. Gareth Bale, der kom ind som indskifter få minutter tidligere, scorede et mål til 2-1 i det 64. minut. Et mål blev scoret fra en roll-over. Waliseren øgede stillingen til 3-1 i kampens 83. minut. Han tog et skud fra distancen, og bolden blev ikke fanget af Liverpools forkert placerede målmand.

Legia Warszawa-træner skal udskiftes

Legia Warszawa er klubben, der vandt Lotto Ekstraklasa-mesterskabet efter en varm sæson. Klubbens myndigheder er dog ved at forberede ændringer i trænerstaben. Efter kontrakten med Romeo Jazak blev opsagt, blev han midlertidigt erstattet af Klafuric. Han er en af ​​kandidaterne. Jerzy Brzęczek, som i øjeblikket er træner for Wisła Płock - sensationen fra sidste konkurrence, er også nævnt. Præsidenten for Legia Warszawa indrømmer, at han overvejer tre kandidater, herunder: Klafurić og Jerzy Brzęczek.

Mødet mellem klubbens bestyrelse og Wisła Płock-træneren er planlagt til næste onsdag eller senest torsdag. Andre navne nævnt blandt kandidaterne inkluderer: Michał Probierz og Leszek Ojrzyński.

Radwańska falder på WTA-ranglisten

På dagens WTA-rangliste faldt Agnieszka Radwańska fra 28. til 29. pladsen. Andre polske tennisspillere er rangeret som følger: Magda Linette er på 68. pladsen, og Magdalena Fręch er klassificeret på 136. pladsen.

Der var ingen ændringer i toppen af ​​ranglisten. Rumænske Simona Halep er stadig i spidsen. Det fører også "Road to Singapore"-ranglisten. På andenpladsen kommer Caroline Woznicki, en dansk kvinde af polsk oprindelse.

Vil Tomasz Kuszczak skifte klubfarver?

Engang en polsk repræsentant og det store håb for polsk fodbold. Tomasz Kuszczak, nu en 36-årig målmand, håber at vende tilbage til den bedste liga i England. Som han selv hævder, fik han besked fra Brighton-klubbens myndigheder om at forlade efter afslutningen af ​​den nuværende sæson. Hans managere har allerede modtaget de første transfertilbud, men detaljerne er omgærdet af mystik. Som interessenten selv hævder - kommer der ikke interessante forslag i næste transfervindue, ændrer miljøet sig om et år.

Læs vores næste artikel: Real Madrid afgav et bud på Lewandowski