Pogoda w:

Oslo

Brak opadów
Dziś 17
Jutro 20
default avatar
Lukasz Pawlowicz
20.03.2019

Flyttehjelp-Bærum Flyttehjelp

Flyttehjelp-Bærum Flyttehjelp AS

 

Flytting er spennende, men samtidig kan være veldig krevende. Vi i Bærum flyttehjelp leverer enkle,smarte og svært konkuransedyktig prisede flyttetjenester. Vi sørger for at alle dine eiendeler kommer trygt og uskadet frem. Vi plannleger din flytting sammen med deg og bidrar med tips og råd gjennom hele prossesen. La oss hjelpe deg med å gjøre flyttingen til en hyggelig opplevelse.

Effektive og erfarne personell

Bærum flyttehjelp er et flyttebyrå som setter pris på kunder og fokuserer på kvalitet. Våre erfarne flyttefolk laster og plasserer flyttegods og eiendeler på den sikreste og mest proffesjonelle måten.

Vi tilbyr effektive og erfarne flyttepersonell som ved ankomst vil danne seg et inntrykk av omfanget på jobben, mengden gods, møbler, sekker og løse gjenstander, for å sikre en mest mulig effektiv flytting. Jo mer som er pakket i esker og sekker, færre løse gjenstander, jo raskere vil oppdraget gå. Vi har med alt nødvendig utstyr for å sikre at dine eiendeler flyttes på en trygg og kvalitetsmessig måte.

Vi tilbyr total vask

Flyttevask kan være tungt og slitsomt jobb. Grundig vask av kjøkken og bad,vegger,gulv,vinduer og tak kan være fint å slippe midt i krevende flytteprosessen. Vi tilbyr total flyttevask med fornøyd garanti. Bestill gjerne flyttevask samtidig med flytting så planlegger vi det hele for deg. La oss vaske din bolig sinnende ren til overtagelse!

Trenger du hjelp til å pakke?

Vi, tilbyr kvalitet esker,silkepapir, tepper og alt annet embalasje etter behov. Våre medarbeidene har stort erfaring og sikrer at alle dine eiendeler kommer uskadet frem. Vårt mannskap kan også ta utpakkingen for deg. Vi plasserer all gods etter ditt ønske,fjerner embalasje og tar med oss søppel. Enkelt og raskt!

Telefon

+47 45 40 36 03

Epost

[email protected]

Oceń artykuł
0 / 5.0 0 ocen
default avatar
Lukasz Pawlowicz 20.03.2019

Dołącz do dyskusji

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

  default avatar
  Lukasz Pawlowicz 20.03.2019
  /5.0 0 ocen
  0

  Najczęściej komentowane

  Najpopularniejsze

  Trwa ładowanie, proszę czekać

  Ładowanie...

  Ładowanie...