Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Flyttehjelp-Bærum Flyttehjelp

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

AS

 

Flytting er spennende, men samtidig kan være veldig krevende. Vi i Bærum flyttehjelp leverer enkle,smarte og svært konkuransedyktig prisede flyttetjenester. Vi sørger for at alle dine eiendeler kommer trygt og uskadet frem. Vi plannleger din flytting sammen med deg og bidrar med tips og råd gjennom hele prossesen. La oss hjelpe deg med å gjøre flyttingen til en hyggelig opplevelse.

Effektive og erfarne personell

Bærum flyttehjelp er et flyttebyrå som setter pris på kunder og fokuserer på kvalitet. Våre erfarne flyttefolk laster og plasserer flyttegods og eiendeler på den sikreste og mest proffesjonelle måten.

Vi tilbyr effektive og erfarne flyttepersonell som ved ankomst vil danne seg et inntrykk av omfanget på jobben, mengden gods, møbler, sekker og løse gjenstander, for å sikre en mest mulig effektiv flytting. Jo mer som er pakket i esker og sekker, færre løse gjenstander, jo raskere vil oppdraget gå. Vi har med alt nødvendig utstyr for å sikre at dine eiendeler flyttes på en trygg og kvalitetsmessig måte.

Vi tilbyr total vask

Flyttevask kan være tungt og slitsomt jobb. Grundig vask av kjøkken og bad,vegger,gulv,vinduer og tak kan være fint å slippe midt i krevende flytteprosessen. Vi tilbyr total flyttevask med fornøyd garanti. Bestill gjerne flyttevask samtidig med flytting så planlegger vi det hele for deg. La oss vaske din bolig sinnende ren til overtagelse!

Trenger du hjelp til å pakke?

Vi, tilbyr kvalitet esker,silkepapir, tepper og alt annet embalasje etter behov. Våre medarbeidene har stort erfaring og sikrer at alle dine eiendeler kommer uskadet frem. Vårt mannskap kan også ta utpakkingen for deg. Vi plasserer all gods etter ditt ønske,fjerner embalasje og tar med oss søppel. Enkelt og raskt!

Telefon

+47 45 40 36 03

Epost

[email protected]

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
5:45 pm, cze 12, 2024
temperature icon 15°C
zachmurzenie umiarkowane
Humidity: 75 %
Pressure: 1005 mb
Wind: 6 mph
Wind Gust: 10 mph
Clouds: 62%
Visibility: 0 km
Sunrise: 3:55 am
Sunset: 10:38 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Opieka zdrowotna w Norwegii: Czas oczekiwania w szpitalach

Opieka zdrowotna w Norwegii: Czas oczekiwania w szpitalach Kiedy coś jest nie tak i potrzebujemy opieki zdrowotnej, chcemy jej jak najszybciej. Jeśli lekarz rodzinny nie będzie w stanie pomóc nam…


Dokumenty w sprawach budowlanych można pobrać bezpośrednio ze strony internetowej

Dokumenty w sprawach budowlanych można pobrać bezpośrednio ze strony internetowej Teraz możesz pobrać dokumenty dotyczące spraw budowlanych bezpośrednio ze stron internetowych gminy Bergen. Przeczytaj również: Praca wakacyjna w Norwegii Dokumenty…


Alarm jutro w samo południe: Test systemu powiadomień alarmowych w całej Norwegii

Alarm jutro w samo południe: Test systemu powiadomień alarmowych w całej Norwegii W środę 12 czerwca 2024 r. o godzinie 12:00 aplikacja Nødvarsel na urządzenia mobilne i system powiadomień Obrony…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe