...
Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Salg av elbiler-Plutselig nedgang!

Dodaj do ulubionych

Elbilsalg – et kraftig fall! For noen år siden så vi på en stor „bom” for elbiler. Salget økte hver måned. Situasjonen tyknet da biler dukket opp i minutter. De snudde markedet på hodet. Hva skjer nå? Vel, plutselig har elbiler falt og det er virkelig veldig vanskelig, forrige måned var det nedgang med hele 40 prosent på salget. Norsk elbilbrukerforening leter etter en ide om hvordan vi kan stoppe denne nedadgående trenden. Hva foreslår de?

 

 

Salg av elektriske biler – mote for elektrikk begynner å ta slutt!

De siste dataene som er gitt av Road Information Board (OFV) er hensynsløse. I følge de siste rapportene var salget i oktober ikke snilt. Det viser seg at det ble solgt 2.344 mindre elbiler i september dette året. Totalt ble det solgt 3 742 elbiler i oktober, en nedgang på 40 prosent på bare en måned.

 

Eksperter sier „regjeringen bør engasjere seg!”

Det lave salget av elbiler viser at vi trenger å styrke opp elbilmarkedet i Norge.Parlamentet som jobber i dag med neste års statsbudsjett, bør ta hensyn til dette. Vi er fremdeles langt fra å nå målet vårt. Og hvis Norge skal nå målet sitt, som er å selge bare elbiler i 2050 må vi virkelig øke vår innsats. „

 

Salg av elbiler – det er verdt å sette pris på kraften i reklame!

Regjeringsstøtte er en ting – solid reklame og utvidelse av salgsfremmende aktiviteter er også nødvendig. Mottakeren av annonsen skal hovedsakelig være innbygger i mindre by. Mens vi i store byer som i hovedstaden vår Oslo kan observere mange elbiler, mens andre innbyggere i mindre byer fortsatt er redde for en slik løsning. Du trenger bare å overbevise dem om å kjøpe en elbil.

Oceń artykuł

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
10:20 pm, mar 17, 2024
temperature icon -4°C
zachmurzenie duże
Humidity: 97 %
Pressure: 1028 mb
Wind: 2 mph
Wind Gust: 2 mph
Clouds: 100%
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:26 am
Sunset: 6:23 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Władimir Putin Wygrywa Wybory Prezydenckie w Rosji

Władimir Putin Wygrywa Wybory Prezydenckie w Rosji. W ostatnich wyborach prezydenckich w Rosji, Władimir Putin odniósł kolejne zwycięstwo, zdobywając 87% głosów. To wynik, który pozwoli mu rządzić Rosją aż do roku 2030. Przeciwnik…


Oczekiwany wzrost realnych płac w 2024 roku

Oczekiwany wzrost realnych płac w 2024 roku Zwiększona rentowność w niektórych sektorach przemysłu daje przestrzeń do wzrostu realnych płac w nadchodzących latach. Wzrost siły nabywczej przyczyni się do wyjścia norweskiej…


Dopuszczenie przyczepy do jazdy z prędkością 100 km/h

Dopuszczenie przyczepy do jazdy z prędkością 100 km/h Niektóre przyczepy i przyczepy kempingowe mogą zostać dopuszczone do stosowania w Tempo 100. Zatwierdzenie takie wydaje Norweski Zarząd Dróg. Homologacja Tempo 100…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe