Wataha.no
Send rapport Radio TV Din konto

NAV og 968 anmeldelser om socialt bedrageri

Tilføj til favoritter
Bedøm artiklen
Bedøm artiklen

Nav opsummerer sidste år, dataene er desværre ikke tilfredsstillende. Det viser sig, at hele 2018 personer i 968 begik socialsikringsbedrageri. Svig kostede staten hele 166 millioner NOK!

Det var de arbejdsløse, der oftest snød

Af de 968 sager er hele 905 anmeldelser om svindel vedrørende dagpenge eller personalegoder. Oftest var der tale om folk, der arbejdede og tjente penge uden at informere Nav om det. De modtog naturligvis desuden ydelser, som de de facto havde ret til. Arbejds- og velfærdsdirektør Sigrun Vågeng siger til ABC Nyheter, at det er en alvorlig lovovertrædelse, når en person arbejder og tjener penge og samtidig vil benytte sig af programmer. socialhjælp.

Antallet af bedragerier falder hvert år

Ifølge Nav falder mængden af ​​svindel, folk begår, for hvert år, der går. Det skyldes, at kontoret har flere og bedre kontrolmetoder, og bøder kan afskrække svindel. Takket være digitaliseringen er kontoret i stand til at opdage selv de mindste forseelser hurtigere og hurtigere, hvilket igen giver dem mulighed for hurtigere at prioritere større og mere alvorlige sager.

Læs også: Hvor mange tog NAV ydelser fra sidste år?

Ved at fange og løse svindel, som stadig begås af for mange mennesker i Norge, understøttes Nav desuden af ​​samarbejde med andre instanser. Kontoret sikrer, at enhver person, der har begået ovennævnte lovovertrædelsen fik en passende straf. Meget ofte er det blot en tilbagebetaling af midler, og nogle gange i mere alvorlige tilfælde endda fængsel.

vejr

loader-billede
Oslo, NEJ
11, 20. juli 2024
temperaturikon 18° C
stærkt overskyet
Fugtighed:85 %
Tryk:1013 mb
Vind:1 mph
Vindstød:1 mph
Skyer:93 %
Synlighed:0 km
Solopgang:4: 32 am
Solnedgang:10: 14 pm

Valutakurs

Polsk zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norske kroner

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Udvalgte artikler

Seneste artikler

Norge er rabiesfrit: Krav til transport af kæledyr fra Rusland og Hviderusland

Norge er rabiesfrit: Krav til transport af kæledyr fra Rusland og Hviderusland At transportere hunde, katte eller fritter som kæledyr fra Rusland og Hviderusland til EØS,...


Parkeringsbøde: Tjek om parkeringspladsen er registreret og bøden er lovlig

Parkeringsbøde: Tjek om parkeringspladsen er registreret og bøden er lovlig. Det kan ske, at du glemmer at betale for parkeringspladsen eller indtaster det forkerte nummer ved registrering af din bil. I sådan en situation kan du...


Pas på cryptocurrency investeringssvindel: Hvordan beskytter du dig selv mod svindel?

Pas på cryptocurrency investeringssvindel: Hvordan beskytter du dig selv mod svindel? Store kriminelle netværk, der bruger meget snedige metoder, kan stå bag disse svindel. De mest almindelige former for investeringssvindel er...


Besøg vores sociale netværkssider