0
0
0
standard avatar
28.08.2018

Et boliglån i Norge - en drøm som går i oppfyllelse for ditt eget hjem

Anslått lesetid: 4 minutter

Et boliglån i Norge er en mulighet til å kjøpe din egen bolig eller leilighet. I dette skandinaviske landet er en slik løsning spesielt lønnsom, fordi lånebeløpet som regel bare er litt høyere enn husleien. Derfor er det verdt å vurdere denne løsningen, og mange faktorer avgjør om lån.

Hvis du skal kjøpe dine egne 4 vinkler i Norge, be en spesialist om hjelp. 
Boliglån i Norge. En attraktiv form for finansiering av kjøp av ditt eget hjem. Hvis du har behov og ønsker ditt eget hjem, kan du kontakte Aneta Musiał. Kontakt. 47974000

Boliglån eller månedlig husleie?

Leie leiligheter i Norge er høy, som hver av oss hadde muligheten til å se. Boliglån i NorgeDerfor blir det rimelig å spørre om det er bedre å bevilge dette beløpet til å dekke låneavdrag? I praksis viser det seg at disse to utgiftene faktisk er like og belaster det månedlige budsjettet på en lignende måte. Begrensningene knyttet til å få lån til en leilighet er imidlertid en viss vanskelighet.

Les også: Refinansiering i Norge - hva er det og hvordan starter man? >>>

"De sa at jeg må leve i fem år"

Det er mange populære meninger om vilkårene som må være oppfylt for å kunne søke boliglån. Virkeligheten er imidlertid litt annerledes enn det du hører fra venner eller familie. I praksis har forskjellige banker forskjellige kriterier. Denne differensieringen kan også skyldes preferansene til rådgiveren selv i samme institusjon - mens den ene vil si at vi ikke har noen sjanse til å få et lån, vil den andre ikke se noen kontraindikasjoner for å gi det.

Les også: Boliglån - hva trenger du å vite? >>>

Boliglån i Norge - grunnleggende betingelser

Selv om hver bank bruker forskjellige kriterier, er visse betingelser de samme. Disse inkluderer eget bidrag, som i prinsippet bør utgjøre 15 - 25% av verdien leilighet lub hus. Hvis vi ikke har et slikt beløp, kan vi søke kommunen om lån for startlån (nor. startlån). Følgende dokumenter er vanligvis nødvendige vedlegg:

  • arbeidskontrakt,
  • tre betalingsbekreftelser fra de siste månedene,
  • skatteoppgjør.

I tillegg skal det vises at vi har sparepenger på en bankkonto på minst 50 XNUMX. NOK. Først etter å ha sendt inn en fullstendig søknad, kan kommunekontoret vurdere det. Hvis de vurderer det positivt, gir de et lån for sitt eget bidrag eller finansierer det i sin helhet - i dette tilfellet er vår økonomiske situasjon og tjenestemannens mening avgjørende.

Les også: Skattefradrag i Norge - hvordan betale mindre? >>>

Finansieringsbevis, dvs. muntlig samtykke til et lån

Har allerede eget bidrag vi kan gå til banken for å avgjøre vår evne Boliglån i Norgekreditt. Det er ikke verdt å bli motløs av første avslag - som vi nevnte ovenfor, avhenger mye av den spesifikke rådgiveren. Negative beslutninger skjer selv for personer med en årlig inntekt på mellom 300 400 og XNUMX XNUMX PLN. Kr per år, men forblir den eneste forsørgeren. En ekstra vanskelighet vil være å ha en annen forpliktelse, f.eks. billån.

Boliglån i Norge blir virkelig når rådgiveren vurderer kredittverdigheten vår positivt. I dette tilfellet gir det muntlig samtykke (nor. Finansieringsbevis). Samtidig bestemmes beløpet banken samtykker i å låne ut mot eiendommen. Fra nå av er det ikke annet å gjøre enn å finne den rette innkvarteringen.

Les også: Livsforsikring i Norge i et nøtteskall >>>

Hus eller leilighet?

Mest kjøpt eiendom i Norge det er hus. Dette er den motsatte tendensen fra den vi kjenner fra Polen. Finansierte saker bestemmer den større populariteten til denne typen eiendom. I bofellesskap er det et gebyr som kalles felleskostnadersom er noe som en leie. Dette er vanlige kostnader som påløper for alle innbyggere i en gitt blokk. Det er derfor de fleste innbyggerne i Norge bestemmer seg for å kjøpe et hus som er mindre belastende å bruke.

Boliglån i Norge - er det verdt det?

Boliglån i NorgeBoliglån i Norge Det er lønnsomt hvis vi planlegger å bli her lenger. Avdraget for dette ansvaret ligner den månedlige husleien. Norske banker krever som regel vårt eget bidrag, som varierer fra 15 til 25%. Hvis vi ikke har et slikt beløp, er det mulig å søke kommunen om lån for eget bidrag.

Når du har det nødvendige beløpet allerede, bør du gå til bankkontoret. Det er imidlertid verdt å huske at et engangsavslag ikke nødvendigvis betyr å si farvel til drømmen om egen bolig. Mye avhenger av rådgiveren selv - når den ene ikke gir oss et lån, kan det hende at den andre ikke ser noen kontraindikasjoner. Å skaffe finansieringsbevis betyr at vi kan begynne å lete etter vårt eget hjem. Det er opp til oss hvilken eiendom vi velger.

Abonner på nyhetsbrevet

aksepterer forskrifter side, og jeg er kjent med Politikk oraz Rodo
LAUNGUAGE