Hvorfor jobbe i Norge? Vi vet!

0
Dlaczego warto pracować w Norwegii?

Hvorfor jobbe i Norge? Jobb for gode penger, utvikling, land, nye venner … Mange polakker flytter til Norge på jakt etter en godt betalt jobb. Det er flere og flere av oss her. Dette er et ubestridelig bevis på at livet i Norge kan være veldig kult. Nordmenn er gode arbeidsgivere, og kontakten med naturen gjør livet her virkelig fargerikt!

Hvorfor jobbe i Norge og lære norsk?

I Norge verdsettes norsk likt med engelsk; Avanserte engelske ansatte, spesielt spesialister, vil alltid være velkomne i stillinger. Det som imidlertid er viktig er at vi ikke vet noe om arbeid her. Det er en spesiell etterspørsel etter ansatte i Norge i byggebransjen. Vi skrev om det blant annet i artikkelen: Arbeid i byggebransjen – hvor mangler de ansatte? Det kan ikke skjules at kunnskap om språket, er noe som åpner en ny dør til utvikling, gir en sjanse for en bedre jobb, høyere inntjening og hjelper selvfølgelig i hverdagens kommunikasjon.

Praca w Norwegii. Gdzie nas potrzebują?

Polakkene blir verdsatt som ansatte …

Ferdigheter er en annen veldig viktig sak. Nordmenn er krevende, fordi mulighetene for utdanning og å tilegne seg ferdighetene som er nødvendige for å utføre en gitt jobb er enklere for ungdommen her. Vi polakker er gode spesialister. Derfor er det mange stillinger venter på oss.

Korzyści z pracy w Norwegii.

Fordeler med å jobbe i Norge

Hvorfor jobbe i Norge? For det første respekterer nordmenn ansatte, deres fritid og privatliv. Arbeidskultur er viktig her og alle ansatte: til og med renholdere, blir mer respektert her enn i Polen. Arbeidet er hardt og krevende. Nordmenn er perfeksjonister som legger stor vekt på detaljer og presisjon – i dette landet kan du absolutt ikke lure rundt og vente på betaling. Arbeidet produktivt oppnår vi imidlertid den nødvendige erfaringen og den høye lønnen: den vi alle venter på.

Har du en venn som tenker å jobbe i Norge? Ikke nøl. Fortell ham at det er verdt å være her og jobbe her …