Verdenscupkonkurransen i hopp gikk søndag. Det var konkurransen som startet verdenscupsesongen i hopp. Kamil Stoch tok tredjeplassen, og Daniel Andre Tande vant hele søndagskonkurransen. Forløpet av den første verdenscupkonkurransen var imidlertid ikke fredelig.
Innvielse av verdenscupen i hopp - et farlig fall for Piotr Żyła
Under den første serien med hopp hadde vår landsmann, Piotr Żyła, et svært farlig fall. Ved landing falt polakken ned og da han reiste seg var ansiktet hans blodig. Dessverre klarte han ikke å kvalifisere seg til den andre serien med hopp. Dette betyr imidlertid ikke at det bare var Kamil Stoch som kom seg til andre hopprunde. Våre andre representanter: Dawid Kubacki og Maciej Kot, kvalifiserte seg også til finalen i konkurransen. Alt i alt, v åpningskonkurransen til verdenscupen i hopp på ski, så mange som 8 polakker deltok.
VM i skihopp: Nordmennene går fortsatt sterkt!
Etter den første og andre hoppserien scoret nordmannen Daniel Andre Tande det høyeste antall poeng. I den første serien viste han et hopp på 127 m, og i den andre - 129 m. Totalt akkumulerte han hele 214,4 poeng, noe som sikret ham en stabil lederstilling. Like bak nordmannen ble Anze Lanisek fra Slovenia nummer to. Begge slovenernes hopp var like lange - 126 m. Totalt antall poeng som den slovenske representanten samlet på sin konto var 225,6. Kamil Stoch ble nummer tre med hopp på 118 m og 126 m. Til tross for det svakere hoppet i første runde, klarte polakken å rykke opp fra 12. plass til tredje posisjon.
VM i skihopp: Hvor finner neste konkurranse sted?
Neste verdenscupkonkurranse er berammet til 30. november og 1. desember. Det skal finne sted i Finland. Kvalifiseringsrundene til denne konkurransen vil imidlertid finne sted dagen før, i hoppbakken i Ruka. Vi tror at denne gangen vil handlingene til våre representanter i cupkonkurransen være de samme Verden i skihopping, vil være like spektakulært som det var i Wisła. Vi håper også at det denne gangen ikke skal skje ulykker.
Ikke vent! Les videre! Bekreftelse på identiteten til bankkunder - det er viktig!