Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Vinterhagespesialisten Er vinterhage drømmen din? – Vinterhagespesialisten kan oppfylle den!

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

Hvem blant oss, minst en gang i livet, drømte ikke om å ha en vinterhage? Et område som kan brukes hele året, uavhengig av været utenfor? Individuell tilnærming til hver klient, materialer av høyeste kvalitet, å ta vare på hver eneste detalj og det høyeste nivået av estetikk er akkurat Vinterhagespesialisten. Bryr du deg om det orginale rommet, som du takket være kan forstørre hjemmet ditt på en enkel og behagelig måte? En vinterhage er den perfekte løsningen.

Hvorfor er det verdt å ha en vinterhage?

Denne delen av bygningen, som vi allerede kan planlegge når vi bygger vårt nye hus, eller vi kan bygge det til en eksisterende bygning, er fortsatt et svært sjeldent element av boligbygg. Vinterhagespesialisten er helt overbevist om at hver vinterhage vil øke brukbar plass i huset vårt. I tillegg vil det gjøre at beboerne har en helårskontakt med natur og miljø.

Isolert vinterhage, eller en ikke-isolert sommerhage? Tre, glass, PVC eller aluminium? Hva skal du velge?

Det finnes mange typer vinterhager på markedet. Hva slags hage vi velger, går ofte ut på utseende og bruksvarighet. Vi stoler på at våre kunder vil ha hagen til å være et rom som de vil kunne bruke ikke bare hele året, men også veldig lange år. Vinterhagespesialisten har forskjellige løsninger i tilbudet. Helt isolerte hager av høy kvalitet, laget av aluminium og glass eller delvis isolerte sommerhager.

Czytaj także: Budowa domu w Norwegii – jakich materiałów użyć?

En vinterhage basert på tre

Det skal ikke skjules at tre er et av de mest naturlige og tradisjonelle materialene som brukes til bygging av vinterhager. Designet basert på en trestruktur gir effekten av et naturlig utseende og gir i tillegg beskyttelse mot vind og regn. Den viktigste fordelen med disse produktene er deres pris fordi tre er det billigste materialet som brukes til bygging av vinterhager. Dessverre har trestrukturen mange ulemper: Begrenset termisk isolasjon, lav motstand mot værforhold og behovet for hyppig vedlikehold. Selvfølgelig kompenseres disse feilene av den lave prisen på konstruksjonen.

En vinterhage basert på PVC

Det er en plast og tilhører de nyeste materialene med høy varmeisolasjon. PVC er veldig lett å konstruere og, viktigere, rustbestandig. Dessverre, på grunn av at PVC har en begrenset stivhet, brukes den oftest i kombinasjon med andre mer holdbare materialer som aluminium.

Czytaj także: Czy opłaca się sprowadzać polskie okna do Norwegii?

En vinterhage basert på aluminium og glass

Aluminium er etter vår mening det beste materialet for å lage en vinterhage. Vinterhagespesialisten anbefaler produkter basert på aluminiumkonstruksjon av mange årsaker. Det er et lett og ekstremt slitesterkt materiale, men fremfor alt, motstandsdyktig mot værforhold. Som et resultat er hver hage vi gjør, bestandig mot værendringer og nesten vedlikeholdsfri.

Kunder som ønsker å lage en ganske komplisert design, kan definitivt velge denne typen materiale. Den har ulike løsninger og er lett å tilpasse disse løsningene til de enkelte behovene til hver enkelt av våre kunder. Vi tilbyr profiler med termisk pause, som takket være gir et høyt nivå av termisk isolasjon. Hva er følger av dette? Kunden har mulighet til å nyte vinterhagen hele året. Vinterhager laget av aluminium og glass, til tross for de små størrelsene på profilene som brukes, er ekstremt holdbare, og samtidig veldig estetiske og elegante.

Hos Vinterhagespesialisten setter vi kunden og hans tilfredshet alltid først. Hvis du er interessert i å kjøpe en vinterhage, vennligst kontakt Vinterhagespesialisten, og vi vil prøve å hjelpe deg på høyest mulig nivå. Vår erfaring som støttes av mange gjennomførte prosjekter, rådgivning, verdsettelse og design av vinterhagen er alltid gratis!

Artikle til salg

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
2:19 pm, lip 25, 2024
temperature icon 23°C
zachmurzenie umiarkowane
Humidity:52 %
Pressure:1008 mb
Wind:4 mph
Wind Gust:4 mph
Clouds:59%
Visibility:0 km
Sunrise:4:43 am
Sunset:10:03 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Rekordowo słaba norweska korona: Euro najdroższe od początku pandemii

Rekordowo słaba norweska korona: Euro najdroższe od początku pandemii Kurs korony norweskiej wciąż spada. Niski kurs korony zwiększa wydatki podczas wyjazdów zagranicznych. Przelicznik sprawia, że np. litr oleju napędowego w…


Zmieniasz adres zamieszkania? - Nie musisz płacić za zgłoszenie przeprowadzki

Zmieniasz adres zamieszkania? - Nie musisz płacić za zgłoszenie przeprowadzki - Nie wszyscy wiedzą, że zgłoszenie przeprowadzki do Krajowego Rejestru Ludności jest bezpłatne i że można to zrobić bezpośrednio w…


Autobusem za 10 NOK: Do 18 sierpnia tylko tyle za jednorazowy bilet autobusowy

Autobusem za 10 NOK: Do 18 sierpnia tylko tyle za jednorazowy bilet autobusowy Przez cały lipiec i do 18 sierpnia jednorazowy bilet na wszystkich liniach autobusowych w Innlandet kosztuje tylko…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe