...
Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Sylwia Massalska-sying er min lidenskap!

Dodaj do ulubionych

Sylwia Massalska er en 32 år gammel kvinne som kom til Norge for seks år siden. Å sy kjoler er hennes store lidenskap og hobby, som hun ønsker å gjøre til en jobb i fremtiden. Hvordan begynte det, og om sying er et vanskelig yrke? Vi svarer på disse og andre spørsmålene nedenfor.

Sylwia er en 32 år gammel kvinne som er en romlig planlegger av yrke. Hun kom til Norge for 6 år siden, slik at hun ikke måtte leve på lang avstand med kjæresten sin på den tiden, og nå mannen hennes. Hvor kom ideen om å sy fra?  Å flytte til et fremmed land mente at Sylwia hadde mye ledig tid før hun fant en jobb. En dag var hun på Internett og fant en interessant blogg om sying. Blogger som ledet nettstedet viste trinn for trinn hvordan man syr et bestemt stykke klær. Sylwia ble interessert i dette emnet og bestemte seg for at hun også ville sy. Når hun besøkte Polen kjøpte hun sin første 40 år gamle maskin, Łucznik, som hun faktisk bruker i dag.

Begynnelser er alltid vanskelige

I begynnelsen vat ikke sying lett, men hvem har hørt noe om lett begynnelse? 🙂 Siden Sylvia er selvlært, ble hver av hennes nylig syede ting skapt av prøving og feiling. I begynnelsen av syningen brukte Sylwia rester av materialene hun fikk fra tanten hennes. Hvis et prosjekt var vellykket, ville kvinnen sette en enda høyere mål. Over tid, folk som var i Sylwias omgivelser så hva hun skapte, overtalte henne til å begynne å vise sitt arbeid. Det første trinnet var å lage en Instagram-konto, og senere en blogg der hun lærer seg selv hvordan man syr. Sylwia har også en fanpage på Facebook, og som hun hevder, „takket være sosiale medier fant mange folk ut om meg.

Czytaj także: Tom Justyniarski-Eksepsjonell lærer

Hvor lang tid tar det å sy en kjole?

Sylwia svarer på dette spørsmålet med at alt avhenger av hvilken type kjole. Det er prosjekter som hun klarer å sy på en halv dag, og det er de som krever flere dager med engasjement. Kvinnen påpeker at å sy en kjole er ikke bare å skjære ut stykker av materiale, men det er først og fremst en idé, form, valg og kjøp av materiale. I tillegg handler det om å hindre materialet fra å krympe og strekke seg. Det nødvendige elementet er også å minst en gang prøve den og endelig etterbehandling av kjolen. Sylwia hevder at mange forbrukere ikke skjønner hvor mye arbeid ligger bak kjole syet.

Hvor kommer bestillingene fra?

I lang tid tok Sylwia ikke imot bestillinger. Hun var ikke klar for det ennå. Hun sydde bare for slektninger og venner. Foreløpig er ordre for kjoler vanligvis fra polakker og venner av forskjellige nasjonaliteter som bor i Norge. Sylwia kan ikke forestille seg ta imot ordre for en person som bor i Polen, fordi det ikke er mulighet for å prøve på en kjole. I slike situasjoner, dessverre, er hun tvunget til å nekte.

Sylwia Massalska. Planer for fremtiden

Sylwia ville gjerne at i fremtiden hennes vil sying være hennes eneste yrke. Hun ønsker å gjøre hennes lidenskaps til jobb. Planen inkluderer å sy ball-kjoler, kveld kjoler og brudepike kjoler. Kvinnenes største drøm er å skape enkle, eteriske, romantiske samlinger av brudekjoler. De vil bli laget for unge kvinner som setter pris på komfort, et godt klesmateriale, men også som et ukonvensjonelt utseende.

Under ser dere Sylwia i sin egen kjole, som hun sydde selv 🙂

Hvilke råd ville Sylwia gitt seg selv for noen år siden?

På dette spørsmålet svarer hun at hun ville gå for å studere design og konstruksjon av klær, og hun ville si: TRO PÅ DEG SELV! Vi håper Sylwia, at i dag tror du på deg selv, fordi det du gjør er fantastisk! Vi ønsker deg at i fremtiden kan du bare gjøre det, og at det ville gi deg samme glede som det gjør i dag!

Nedenfor er noen av Sylvia’s verk:

Kontakt Sylwia: REDHAIREDDRESSMAKER
mob: 93995504

Oceń artykuł

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
3:22 pm, lut 25, 2024
temperature icon 3°C
słabe opady deszczu
Humidity: 82 %
Pressure: 997 mb
Wind: 6 mph
Wind Gust: 14 mph
Clouds: 99%
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:29 am
Sunset: 5:31 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Norges Bank nie trafił w prognozy walutowe i zbyt późno podniósł stopy procentowe

Norges Bank nie trafił w prognozy walutowe i zbyt późno podniósł stopy procentowe Według Norges Bank Watch 2024 komunikacja Norges Bank w sprawie stóp procentowych była skuteczna, jednak Bank nie…


W reklamacjach króluje Tesla

W reklamacjach króluje Tesla Samochodów marki Tesla pojawia się na drogach coraz więcej. Wraz z tym gromadzi się więcej skarg i reklamacji - informuje Forbrukerrådet (rada konsumentów). Ogólny obraz takiej…


Pomarańczowe ostrzeżenie przed lokalnie bardzo silnymi podmuchami wiatru w częściach Vestfold i Østfold

Pomarańczowe ostrzeżenie przed lokalnie bardzo silnymi podmuchami wiatru w częściach Vestfold i Østfold Lokalnie w godzinach 11-17 23 lutego w piątek przewidywane są bardzo silne porywy z południowego zachodu o…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe