Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Tom Justyniarski- Eksepsjonell lærer

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

En lærer som underviser om kjærligheten til dyr, er Tom Justyniarski. 9 år siden bestemte Tom seg for å lære den yngre generasjonen hvordan man skal elske og respektere dyr. Slik gjør han siden, men hva har han allerede oppnådd?

Tom Justyniarski – For kjærligheten til dyr

Tom Justyniarski er ikke bare en populær pedagog og forfatter av barnebøker, han er også en fantastisk person, som har satt for seg et mål i livet, “å lære de yngre om kjærligheten og respekten for dyr”. Å forsvare dyr er hans prioritet. Han er talsmann for foreningen for forsvaret av dyr i Polen. Kreativitet kombinert med kjærlighet til dyr tillot ham å komme opp med det første “dyrelivsvinduet” i Polen, men også i Europa. Han startet også kampanjen “Barn leser til hundene i huslyene”. Tom Justyniarski besøker mange skoleinstitusjoner gjennom hele året, for eksempel barnehager, grunnskoler, eller universiteter, for å infisere folk med kjærlighet og respekt for dyr. 

[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”https://web.facebook.com/radionorwegia/” title=”Polub nas na Facebook’u!” target=”blank” url_rel=”” icon_left=”facebook-f” icon_right=”” position=”center” class=””]Polub nas na Facebook’u![/wc_button] 

“Hunde bekymringer”

Å være lærer og dyr er hans to største kjærligheter. Han bestemte seg for å kombinere disse to lidenskapene, og han ble den første læreren i Polen som lærer barn hvordan man elsker og respekterer dyr. Tom Justyniarski er forfatteren av boken “Hunde begymringer”, som for tiden er på et unikt sted på listen over skolebøker. I tillegg ble boken tildelt og tok første plass i TOP10-rangeringen av departementet for nasjonal utdanning. Boken har stor popularitet. Forfattermøtene tiltok i alt 250 000 barn, og arbeidet når en million lesere i Polen.

 

Czytaj także: Bartosz Kurek najlepszym sportowcem 2018 roku!

Å redde dyr

Aktiviteten til en lærer og dyrelsker er ikke bare å skrive bøker og gjøre de yngste oppmerksom på behovet for respekt og kjærlighet til våre dyreevenner. Tom Justyniarski har redda over 1.000 dyr, og det er takket være slike situasjoner at han har noe å fortelle de yngste. Han overlevde og så mye ondskap som ble gjort for hjelpeløse dyr, derfor vil han så desperat vise de unge mennesker behovet for å hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv og er avhengige av mennesker. 

 

Czytaj także: Skoki narciarskie BISCHOFSHOFEN 2019. Turniej Czterech Skoczni

Julaften 2016

De fantastiske gjerningene til denne fantastiske læreren som Tom Justyniarski er uendelige. I 2016 tilbrakte mannen julaften i et lukket bur, i et herberge for dyr som ligger i Nowy Dwór Mazowiecki. Formålet med denne handlingen var å vise folk hva hjemløse dyr føler og hvordan det er å låse seg i et lite bur. Handlingen skulle også bevise for andre at dyr ikke er et leketøy, og det er en stor feil å gi barna gaver i form av et kjæledyr, og når de kjeder seg, forlater de hunden i et herberge for dyr eller ute i skogen. 

Mål for 2019

Tom Justyniarski satte et ambisiøst mål i 2019. Hans nyttårs oppgave er å slå rekorden og enda flere møter med barn på skolen!

 

 

 

 

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
3:38 pm, cze 15, 2024
temperature icon 20°C
zachmurzenie duże
Humidity: 57 %
Pressure: 1007 mb
Wind: 12 mph
Wind Gust: 19 mph
Clouds: 100%
Visibility: 0 km
Sunrise: 3:54 am
Sunset: 10:41 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Zmiana przepisów od 1 lipca 2024: Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza

Zmiana przepisów od 1 lipca 2024: Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza Dołącz do Watahy - włącz Radio Wataha Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza Storting przyjął propozycję rządu dotyczącą zmian w…


Zmiany w umowach o pracę: Zaktualizowane wzory umów o pracę

Zmiany w umowach o pracę: Zaktualizowane wzory umów o pracę Od 1 lipca zaczną obowiązywać nowe wymogi dotyczące informacji, jakie muszą zawierać umowy o pracę. Na stronie internetowej Norweskiej Inspekcji…


Rekordowa dywidenda dla społeczności: Raport własności Państwa za 2023

Rekordowa dywidenda dla społeczności. Raport własności Państwa za 2023 Zaprezentowany został Raport własności Państwa za rok 2023, który pokazuje, że spółki ważne dla tworzenia wartości w kraju przekazały rekordową dywidendę.…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe