Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Vinterhagespesialisten – Kvaliteten vår er det viktigste

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

Kunden som bestemmer seg for å kjøpe en vinterhage,  tror på at selskapet han velger kommer til å oppfylle sine krav 100%. Vinterhagespesialisten mener at en fornøyd kunde er den beste annonsen for selskapet sitt, og derfor tilbyr vi våre kunder noe mer enn bare et perfekt produkt. Kundetilfredshet ved bruk av vinterhagen avhenger stort sett av det selskapet vi velger for å gjennomføre prosjektet.

Kvaliteten vår er det viktigste

Vinterhagen er en investering i mange år, dedikert til kunder som vil bruke den gjennom året. Derfor er alle våre vinter- og sommerhager produsert på aluminiumsystemer av de mest verdsatte tyske selskapene, som har rik og langsiktig erfaring. Konstruksjoner leveres av Schilling, og materialer for bygging av vegger, dører og vinduer kjent og høyt verdsatt på det internasjonale markedet av Schuco.

[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”https://web.facebook.com/radionorwegia/” title=”Polub nas na Facebook’u!” target=”blank” url_rel=”” icon_left=”facebook-f” icon_right=”” position=”center” class=””]Polub nas na Facebook’u![/wc_button] 

Tilpasset til vanskelige værforhold

Vinterhagespesialisten er godt klar over de vanskelige værforholdene i Norge. Av denne grunn er vinter- og sommerhager utstyrt med trippel- eller dobbeltisolert glass med koeffisienter på u = 0,6 og u = 1,0. Våre konstruksjoner hver gang tar hensyn til snøbelastningen min. 150 kg / m2.

Czytaj także: Vinterhagespesialisten- Hvorfor anbefaler vi en isolert aluminium vinterhage

Erfaring er vår styrke

Vårt byggfirma RM Bygg og Import har vært i drift siden 2008. Gjennom denne tiden fikk vi forstå de norske markedsvilkårene og kravene. Siden 2014 har vi bygd fullt isolerte vinter- og sommerhager. I løpet av denne tiden har vi fullført mange prosjekter som vi stolt kan vise deg. Vinterhagespesialisten i samarbeid med vår produsent, som i de senere år produserer 200 vinterhager årlig og har over 1000 ferdige strukturer i hele Europa og Skandinavia. Vi kan alltid tilby våre kunder en individuell løsning som oppfyller alle selv de mest krevende kravene .

Profesjonalitet

For hvert prosjekt fokuserer vi i stor grad på forholdet med klienten. Vi prøver å være alltid til stede og gi råd på alle stadier av prosessen med å bygge en vinterhage. Vinterhagespesialisten anbefaler hvilken type produkt du skal velge, montere og fullføre. I tillegg har våre kunder 5 års garanti på våre produkter og bevisstheten om at de alltid kan stole på vår hjelp.

Czytaj także: Er vinterhage drømmen din?; Vinterhagespesialisten kan oppfylle den!

Pris

Pris / kvalitetsforholdet er ekstremt viktig for oss, derfor har vi kombinert opplevelsen av det norske selskapet og produksjon av vinterhager i en spesialisert fabrikk i Europa. Dette gjør at vi kan tilby enhver konstruksjon til en fornuftig pris. Vår prioritet er å gi hver kunde et produkt med høyest mulig kvalitet slik at han kan nyte den i mange år framover.

 

 

 

 

 

 

 

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
5:04 pm, cze 15, 2024
temperature icon 18°C
zachmurzenie duże
Humidity: 52 %
Pressure: 1005 mb
Wind: 11 mph
Wind Gust: 21 mph
Clouds: 100%
Visibility: 0 km
Sunrise: 3:54 am
Sunset: 10:41 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Zmiana przepisów od 1 lipca 2024: Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza

Zmiana przepisów od 1 lipca 2024: Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza Dołącz do Watahy - włącz Radio Wataha Sprzedaż używanych towarów będzie łatwiejsza Storting przyjął propozycję rządu dotyczącą zmian w…


Zmiany w umowach o pracę: Zaktualizowane wzory umów o pracę

Zmiany w umowach o pracę: Zaktualizowane wzory umów o pracę Od 1 lipca zaczną obowiązywać nowe wymogi dotyczące informacji, jakie muszą zawierać umowy o pracę. Na stronie internetowej Norweskiej Inspekcji…


Rekordowa dywidenda dla społeczności: Raport własności Państwa za 2023

Rekordowa dywidenda dla społeczności. Raport własności Państwa za 2023 Zaprezentowany został Raport własności Państwa za rok 2023, który pokazuje, że spółki ważne dla tworzenia wartości w kraju przekazały rekordową dywidendę.…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe