...
Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Vinterhage i Stavanger, Oslo, eller kanskje Bergen? Det er ingen begrensninger for oss!

Dodaj do ulubionych

Byggingen av en vinterhage i Norge er en utfordring, og vi må være spesielt oppmerksomme på klimaet og værforholdene i regionen. Vinterhagen i Stavanger, Oslo, Bergen eller Trondheim kan avvike fra hverandre når det gjelder design og de anvendte løsningene. Hvorfor? Alt avhenger av gjennomsnittlig nedbør, snø, vindstyrke og høyde over havet. 

Vinterhagespesialisten og vår fleksibilitet

Vinterhagespesialisten er et svært fleksibelt selskap, og til tross for at vårt hovedkontor ligger i Stavanger og Rogaland, er det ikke et problem for oss å bygge en vinterhage i uansett hvor du bor i Norge. Våre hager er allerede i Lofoten, Sogn og Fjordane, Trøms og til og med Island. Uansett hvor vinterhagen ligger og hvor vanskelige værforholdene råder på et gitt sted, sørger vi alltid for at alle våre produkter oppfyller alle kundens forventninger.

[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”[wc_button type=”primary” url=”https://web.facebook.com/radionorwegia/” title=”Polub nas na Facebook’u!” target=”blank” url_rel=”” icon_left=”facebook-f” icon_right=”” position=”center” class=””]Polub nas na Facebook’u![/wc_button] 

Czytaj także: Vinterhagespesialisten; fordi kvalitet er det viktigste

Vinterhage Stavanger, Rogaland

Sterke vind, relativt høyt nedbør, milde temperaturer og lavt snøfall om vinteren er karakteristikaene for Stavanger og Rogaland. Vinterhagespesialisten kjenner dem perfekt, fordi vårt byggfirma har vært der i 10 år. For Stavanger-kunder tilbyr vi alltid høy isolerte Schilling s1000 PLUS profiler og isolert dobbelt- eller trippelvindu som sikrer komfort selv om vinteren. Våre konstruksjoner som brukes i Stavanger er alltid motstandsdyktige mot sterke vind, dvs. 30 m / s og minimal taklast, dvs. 150 kg / m2. Gitt det kraftige nedbøret i denne regionen, legger Vinterhagespesialisten særlig vekt på strukturenes høye tetthet. Vi ønsker at klienten vår har aldri noen problemer og kan bruke vinterhagen i mange år med full komfort.

Czytaj także: Vinterhagespesialisten – hvorfor anbefaler vi en isolert aluminiumshage? 

 

Hvis du er interessert i å kjøpe en vinterhage, vennligst kontakt Vinterhagespesialisten, og vi vil prøve å hjelpe deg på høyest mulig nivå. I tillegg er vår erfaring støttet av mange gjennomførte prosjekter, prissetting, rådgivning og utforming av en vinterhage alltid gratis.

Kontakt:

FACEBOOK_VINTERHAGESPESIALISTEN

NETTSTED VINTERHAGESPESIALISTEN

MOB: 968 67 000 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń artykuł

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
1:21 am, lut 27, 2024
temperature icon -1°C
zachmurzenie małe
Humidity: 93 %
Pressure: 1018 mb
Wind: 2 mph
Wind Gust: 2 mph
Clouds: 34%
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:23 am
Sunset: 5:36 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

To nie duże zużycie czasu w mediach społecznościowych jest powodem do niepokoju

To nie duże zużycie czasu w mediach społecznościowych jest powodem do niepokoju Nastolatki, które częściej czują, że inni monitorują ich w mediach społecznościowych, aby zobaczyć, co robią, gdzie są lub…


Oslofjord-tunnelen w marcu zostanie zamknięty na cztery dni

Oslofjord-tunnelen w marcu zostanie zamknięty na cztery dni Tunel Oslofjord zostanie zamknięty na cztery dni w marcu w związku z ćwiczeniami gotowości na wypadek sytuacji kryzysowej. Dzięki temu służby ratownicze…


Problemy zdrowotne mieszkańców okolic Tysvær Vindpark

Problemy zdrowotne mieszkańców okolic Tysvær Vindpark Niedawno opublikowany raport ujawnia rozległe problemy zdrowotne wśród mieszkańców okolic elektrowni wiatrowej w gminie Tysvær w Rogaland. Z raportu skupiającego się na wpływie elektrowni wiatrowej…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe