Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Byggematerialer fra Polen i Norge

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

.

.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet, og pris.

Sannsynligvis har mer enn én person fra industrien eller en privat DIY-entusiast funnet at kvalitet er en av de viktigste kriteriene når man velger byggematerialer. Når du bygger eller renoverer et hus, er det verdt å investere i passende utvalgte materialer, både når det gjelder kvalitet og utseende, slik at de kan tjene oss og nyte øyet i mange år.

Norge er et land hvor kvalitet og alle detaljer i håndverket er veldig godt tatt vare på, og samtidig må det være så økologisk som mulig. I tillegg er prisen også viktig, fordi ingen liker å betale for mye. På grunn av det faktum at nesten alle varer er billigere i Polen, selv om man legger til kostnaden for levering på fakturaen, er besparelsene virkelig merkbare.

Det skal også legges til at disse besparelsene øker i direkte forhold til mengden og mangfoldet av materialer levert under en levering.

Materialer produsert i Polen

De har et meget godt rykte både i Europa og i verden. De møter europeiske standarder og er sertifisert. Slike materialer finnes ikke i populære polske butikker.

I de fleste av dem ser man bare på prisen , noe som reflekteres i kvalitet. Først av alt tilbys budsjettløsninger, merket med logotyper av anerkjente merker, men utarbeidet for eksempel i henhold til gamle oppskrifter.

Som et resultat har disse produktene dårligere tekniske og funksjonelle parametere enn sine kolleger kjøpt på anerkjente punkter. Hvis vi ønsker en god mening og vi ønsker å markedsføre polske produkter, må vi først og fremst tilby den norske kunden den beste kvaliteten.

Basert på vår egen erfaring kan vi anbefale et handelsselskap Skandpol Eksport, som oppfyller kundens forventninger til det omfattende tilbudet om investering i byggematerialer. Skandpol Export har levert materialer til det skandinaviske markedet i flere år. Stor kunnskap og erfaring gjør kjøpsmaterialene fra Polen en veldig enkel og svært forutsigbar måte du kan bestemme alle utgifter og besparelser på.

MVA-faktura

Skandpol Export støtter både individuelle og institusjonelle kunder. Hver kunde mottar en 0% MVA-faktura for varene de har kjøpt, noe som unngår dobbeltbeskatning og ikke krever refusjon av den polske momsavgiften. Skandpol Export handler også om logistikk og alle formaliteter knyttet til eksport og tollklarering.

Som følge av dette er kundens innblanding i hele importprosessen til Norge begrenset bare til betaling av norsk mva. Skandpol Eksport for en gitt investering gir:

bygg og etterbehandling materialer
prefabrikkerte tak
taktekking med nødvendig tilbehør
fasade systemer
dør og vindu snekkerarbeid
elektrisk, hydraulisk og oppvarming installasjoner
peiser og skorsteinsystemer
festesystemer
møbler etter kundens design
bad og kjøkkenutstyr
– Fliser
paneler og gulvbrett
– Persienner
garasje og eiendom porte

Skandpol Export takket være et stort antall kontakter er i stand til å levere ulike typer produkter under spesiell rekkefølge. Dette skyldes det faktum at Polen er kjent for sine gode fagfolk og håndverkere som er i stand til å møte de høyeste kravene og puste liv i de mest kreative ideene til kundene.

Alle bestilte varer er ordentlig pakket og sikret, og deretter lastet inn på bilen. Takket være dette kan kunden være sikker på at selv svært dyre og delikate produkter vil nå ham uskadd.

En ekstra fordel er å organisere transport med direkte levering til byggeplassen. Kunden må bare ta vare på lossing. På grunn av det store antall kunder og ordrer som sendes, er Skandpol Export i stand til å realisere, i tillegg til full last. Også delvis laster til en fordelaktig pris.

Materialer fra Polen

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
1:05 am, cze 23, 2024
temperature icon 12°C
słabe opady deszczu
Humidity: 94 %
Pressure: 1011 mb
Wind: 3 mph
Wind Gust: 7 mph
Clouds: 100%
Visibility: 0 km
Sunrise: 3:54 am
Sunset: 10:43 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Porozumienie w sprawie rozwoju obszarów miejskich dla Nedre Glomma na lata 2024–2033

Porozumienie w sprawie rozwoju obszarów miejskich dla Nedre Glomma na lata 2024–2033 - Cieszę się, że w negocjacjach w sprawie porozumienia w sprawie rozwoju obszarów miejskich dla Nedre Glomma osiągnięto…


Zabójstwa honorowe w Norwegii: Nowy raport Kripos

Zabójstwa honorowe w Norwegii: Nowy raport Kripos Raport "Zabójstwa Honorowe w Norwegii 2000-2022" opisuje ważne ustalenia związane z 24 potencjalnymi przypadkami zabójstw honorowych oraz stanowi podstawę do identyfikacji i zapobiegania…


Radio Wataha - Świętuj Muzykę razem z nami!

Radio Wataha - Świętuj Muzykę razem z nami! Dziś, 21 czerwca, obchodzimy Święto Muzyki. Muzyka nas bawi, zachwyca, wzrusza, inspiruje. Przy muzyce pracujemy, odpoczywamy i bawimy się. Dziś, w Święto…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe