...
Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Oslo Tak og Byggevarer – et polsk merke i Norge

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

Oslo Tak og Byggevarer

Oslo byggematerialer. Bygger du et hus, eller planlegger du kanskje en oppussing? Er du vant til polsk kvalitet? Vi har gode nyheter – det er et lager i Oslo, hvor du enkelt kan finne byggematerialer av høyeste kvalitet – på forespørsel og umiddelbart. Vi snakker med personen som står bak „Oslo Tak og Byggevarer” – Polish Construction Center i Oslo. Lytt til samtalen og kom innom for større og mindre innkjøp.

Oslo byggematerialer – her finner du alt du ønsker deg

Vi er i „Oslo Tak og Byggevarer”. Gjesten vår viser oss rundt. Fra første øyeblikk da vi møtes, er det det ubegrensede antall produkter som fanger øyet. Man kan si at du vil finne alt „hjertet ditt ønsker”, samtidig som man tenker på en solid renovering eller bygg av hus.

  • bygningsmaterialer,
  • takbelegg,
  • etterbehandlings materialer,
  • etterbehandlings materialer på bakken,
  • byggekjemikalier,
  • gips, mm.

Hvis du trenger et spesifikt produkt og det ikke for øyeblikket er i butikken eller på lageret, vil „Oslo Tak og og Byggevarer” gjøre alt for å bestille slikt materiale for deg og transportere det ned til Oslo. Rask levering og gode priser på enkeltvarer – dette er uten tvil „Oslo Tak og Byggevarer”. Butikkens sortiment inneholder mange produkter av polsk opprinnelse. Til tross for „flommen” av nye merker innen bygg og konstruksjon, er mange produkter fra Polen fremdeles ettertraktede og villig valgt.

Co kupisz w Polskim Centrum Budowlanym?

Profesjonelle konstruksjonstjenester…

Leter du etter et godt og pålitelig renoveringsteam? „Oslo Tak og Byggevarer” er Oslo byggematerialer, men også renoverings- og konstruksjonstjenester. Du ringer, gjør en avtale. Vi blir enige om datoene og Oslo Tak og Byggevarer-teamet utfører bestillingen. Erfaring og lidenskap for arbeid er det som utmerker disse menneskene. Mennesker som jobber der er profesjonelle og kan alt om byggebransjen. I løpet av sitt pålitelige arbeid bruker de, de nyeste teknikkene og løsningene som er populære i byggebransjen. Ved å velge Oslo Tak og Byggevarer-tjenester, kan vi være sikre på at vi oppnår den høyeste kvaliteten til en god pris.

Les også: Hardtarbeidene som en polakk – altså hvordan nordmenn ser oss

Se videoen:

https://www.facebook.com/radionorwegia/videos/vb.119906771988531/2415320755227370/?type=2&theater

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
12:35 am, kwi 14, 2024
temperature icon 8°C
słabe opady deszczu
Humidity: 85 %
Pressure: 999 mb
Wind: 9 mph
Wind Gust: 24 mph
Clouds: 99%
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:02 am
Sunset: 8:31 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Mniej diesli więcej elektryków: Nadchodzi duża zmiana w Oslo

Mniej diesli więcej elektryków: Nadchodzi duża zmiana w Oslo W marcu Fjellinjen zarejestrował 30,9 miliona przejazdów na punktach poboru opłat w Oslo i okolicach. Oznacza to wzrost o 2 proc.…


Program wsparcia na zakup roweru elektrycznego: Termin upływa 3 maja

Program wsparcia na zakup roweru elektrycznego: Termin upływa 3 maja Rower elektryczny może być doskonałą alternatywą dla samochodu w mieście, pomagając zmniejszyć emisję spalin i poprawić jakość powietrza. Dofinansowanie ze…


Norwegia przekazała pomoc w wysokości 58,6 miliarda NOK

Norwegia przekazała pomoc w wysokości 58,6 miliarda NOK Całkowita pomoc ze strony Norwegii w 2023 r. była rekordowa i wyniosła aż 58,6 miliarda NOK. Stanowi to 1,09 procent dochodu narodowego…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe