...
Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Hytter Kjerag/Noclegi Kjerag – se den norske naturen!

Dodaj do ulubionych

Har du hørt om den berømte steinen over Kjeragbolten? Det har du sikkert. Kjerag og dette stedet tiltrekker som en magnet – hvert år blir turistene fornøyde. Elskere av skandinaviske landskap og vill natur. I dag inviterer vi deg til å høre på samtalen med Kamil Szuster fra Noclegi Kjerag – Norge – SirdalHytteformilding AS. Vi inviterer deg til en kort, men følelsesladet reise til et magisk sted. Kjerag. Når er det verdt å besøke det? Hva er hovedfordelene med dette stedet? Hvorfor dra hit med familie eller venner?

Hytter Kjerag – Fantastiske følelser på veien

Hotellplassen som gjesten vår presenterer oss ligger nøyaktig 1,5 fra Stavanger, 3 timer fra Kristiansand, 45 minutter fra Kjerag. Tilgangen fra Stavanger lufthavn er veldig enkel – om nødvendig vil hotellpersonalet hente gjestene på flyplassen.  Overnattingen er på en vakker, norsk hytte. Det er et flott sted for en helg eller en lengre familieferie. Hotellet tilbyr også mat – gjerne anbefaler gjestene hva de kan se i dette unike området. Kjeragbolten er omtrent to timers gange. Vintersportentusiaster vil definitivt være interessert i at det er et ideelt sted for ski og basehopping.

Hytter Kjerag – dette stedet må du besøke…

Denne vakre regionen tiltrekker seg fortsatt mange turister. Kjeragbolten er en av Norges viktigste attraksjoner. Kjerag er et monumentalt fjell ovenfor Lysefjord. Det er verdt å merke seg at det måler 1.100 m a.s.l. Kjeragbolten, denne berømte og storslåtte kulen mellom steinene henger omtrent 1000 m over bakken og måler bare 5 m³.

Tur til Kjerag – hva er verdt å huske på?

En tur langs den unike Kjerag-løypa kan være uvanlig og full av følelser. Det er verdt å forberede seg godt til det. Dette stedet tiltrekker seg flest mennesker sommeren mai – september. Betyr det da at området er tomt etter det? Selvfølgelig ikke. Om vinteren kan du gå på ski og drive med ekstreme vintersporter som nevnt over, eller bare slappe av etter hverdagslige aktiviteter. Vis du skal komme hit, husk å ta på riktig fottøy og klær – det er også verdt å planlegge nøye hvordan vi ønsker å tilbringe tiden vår på dette magiske stedet.

Zdjęcie: Pixbay

Les også: Forsikring Innbo – hvorfor burde du velge det?

Oceń artykuł

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
8:46 am, mar 18, 2024
temperature icon -2°C
zachmurzenie duże
Humidity: 76 %
Pressure: 1022 mb
Wind: 2 mph
Wind Gust: 3 mph
Clouds: 100%
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:23 am
Sunset: 6:26 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Rudy Brodacz z Norwegii: Radosław Jobski o Międzynarodowych Mistrzostwach Polski w Brodzie

Rudy Brodacz z Norwegii: Radosław Jobski o Międzynarodowych Mistrzostwach Polski w Brodzie. W świecie międzynarodowych konkursów piękności brody, Radosław Jobski, obecny mistrz Norwegii i miłośnik swojego rudawego zarostu, niedawno zdobył…


Ewakuacja Oldervika/Moen, gmina Tromsø

Ewakuacja Oldervika/Moen, gmina Tromsø. Szef policji w okręgu Tromsø podjął kluczową decyzję dotyczącą bezpieczeństwa mieszkańców obszaru Oldervika/Moen w gminie Tromsø. Ewakuacja obszaru zostanie przeprowadzona od godziny 21:00 w niedzielę, 17…


Władimir Putin Wygrywa Wybory Prezydenckie w Rosji

Władimir Putin Wygrywa Wybory Prezydenckie w Rosji. W ostatnich wyborach prezydenckich w Rosji, Władimir Putin odniósł kolejne zwycięstwo, zdobywając 87% głosów. To wynik, który pozwoli mu rządzić Rosją aż do roku 2030. Przeciwnik…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe