Pogoda w:

Oslo

.
Dziś .
Jutro .
default avatar
Lukasz Pawlowicz
26.09.2019

Vestfold rørlegger - sats på høy, polsk kvalitet!

Vestfold rørlegger.

Det er kjent lenge at vi polakker er gode fagpersoner innen vårt felt. For det første har vi gode ferdigheter som er nyttige innen bygg, tømrer eller i hydraulikkindustrien. Vi blir verdsatt internasjonalt med reell kompetanse. Det er slik i dette tilfellet … Studioet vårt fikk besøk av Marcin – en ung, lidenskapelig rørlegger. Han leverer sine tjenester i Vestfold fylke, men også i hele Norge. Om hverdagsarbeidet hos Marcins Røroppdrag? Å velge en vei å gå? Begynnelsen – er ikke alltid like lett … Han fortalte oss alt under møtet. Les videre!

Vestfold rørlegger

Marcin er et perfekt bevis på at du alltid vil finne din karrierevei før eller siden. Han skulle være snekker, til å begynne med tenkte han på en helt annen fordypning. Imidlertid ble han til slutt involvert i hydraulikkindustrien. Han tilbyr sine tjenester til både polakker i Norge og nordmenn.

Rørleggertjenester, altså hvilke?

Hva er egentlig inkludert i tjenestene som tilbys av Marcin?

 • Installasjon av små beslag:
  • bad/kjøkkenkraner,
  • vasker,
  • toalettseter,   
 • Installasjon og service av store beslag
  • dusjkabinetter, badekar
  • hydrofhores,
  • ovner, komfyrer og gasskomfyrer
 • Tetningsgassinstallasjoner,
 • Fjern blokkering av sifoner, vasker, badekar, dusjkar, toalettseter, bidet,
 • Nye installasjoner, fra plan til implementering,
 • Rask “hydraulisk nødsituasjon”,
 • råd om riktig bruk av nye installasjoner.

Co możemy zlecić hydraulikowi?

Vestfold rørlegger – hydraulisk dokumentasjon. Trenger du å oppbevare?

All dokumentasjon relatert til installasjon i en gitt bygning skal oppbevares. I hvert fall noen få år. I tilfelle problemer har vi rask tilgang til all data, parametere. I tilfelle endrings feil har vi også en oversikt over hva som ble gjort, hvordan og når. Hvilket utstyr ble brukt.

Rørlegger Vestfold – Rørleggeren din i Norge

Lytt til samtalen med Marcin og bruk tjenestene til selskapet hans (Marcins Røroppdrag). Profesjonelt utførelse, hydraulisk rådgivning er garantert. Han er en ung mann (26 år), rørlegger av kjøtt og blod. Rørleggertjenester i hele Norge.

https://www.facebook.com/radionorwegia/videos/733754587038575/

Les også: Za co lubimy Norwegów? Nasze życie w kraju fiordów…

Oceń artykuł
0 / 5.0 0 ocen
default avatar
Lukasz Pawlowicz 26.09.2019

Dołącz do dyskusji

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *