Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Kjøkkenmøbler og garderober – en polsk produsent i Norge

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

Kjøkkenmøbler og garderober

Kjøkkenmøbler og garderober – denne typen møbler er produsert av helten som dere kan møte i vårt neste møte – selskapet Sentima. Som selskapets grunnlegger sier – Tomasz, selskapet opererte i Polen i begynnelsen. Et stort antall henvendelser om tilgjengeligheten av individuelle møbelsett i Norge gjorde at selskapet utvidet aktiviteten til å omfatte det norske markedet. Sentima opererer i Oslo og Drammen, men også i hele landet. Funksjonalitet, praktisk, god pris. Finn ut hvorfor du bør se nærmere på Sentima-produkter.

Kjøkkenmøbler og garderober – stol på merkevaren med erfaring …

Selskapet har vært på markedet i mange år. Aktivitetens begynnelse går tilbake til 2007. Produksjon av kjøkkenmøbler og funksjonell hjemmegarderobe er hovedomfanget av selskapets arbeid. Hvorfor er det verdt å bli interessert i Sentimas tilbud?

  • du får et omfattende pleie av et team av profesjonelle: fra design, gjennomføring og montering – hjemme hos kunden,
  • du kjøper møbler laget av materialer av høyeste kvalitet, holdbare til mange års bruk,
  • Investerer i det som er viktigst på kjøkkenet – i “funksjonalitet” med stor F. Sentima-kjøkken er designet for å lette daglig kjøkkenarbeid – fra nå av vil matlaging og tilberedning av måltider være en virkelig glede. Moderne løsninger, intuitivitet i å navigere på kjøkkenet er en prioritet,
  • du bruker råd fra eksperter – spesialister i bransjen. Selv om du bestemmer deg for å ikke kjøpe møbler – er konsultasjonen gratis,
  • du kjøper møbler i Norge til en veldig god pris – det trenger ikke å være dyrt i Norge.

Kjøkkenmøbler og garderober for alle

Sentima-merket oppfyller kundenes behov og forventninger. Moderne kjøkken, behagelig for øyet, med unik design. Garderober for små og store interiører. Sentima-møbler er laget for å garantere funksjonalitet, men samtidig harmonere med interiøret som de ligger i. Hver kunde behandles individuelt. Å designe funksjonelt interiør er lidenskapene til Sentimas-ansatte.

Lytt til samtalen – fokuser på kvalitet …

Hør på samtalen med representanter for merkevaren Sentima i Norge. Ved å velge møblene deres investerer du i et funksjonelt produkt i flere år. Bli en del av folket som allerede har samarbeidet med dette merket.

https://www.facebook.com/radionorwegia/videos/509004163194171/

Les også: Poznań– se hovedstaden i Wielkopolska!

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
1:49 pm, lip 14, 2024
temperature icon 16°C
słabe opady deszczu
Humidity:92 %
Pressure:1006 mb
Wind:3 mph
Wind Gust:8 mph
Clouds:100%
Visibility:0 km
Sunrise:4:20 am
Sunset:10:25 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Historyczny start w kosmos: Arktyka uzyska pełny zasięg szerokopasmowego internetu z norweskich satelitów

Historyczny start w kosmos: Arktyka uzyska pełny zasięg szerokopasmowego internetu z norweskich satelitów W połowie lipca dwa duże norweskie satelity zostają wystrzelone rakietą SpaceX z bazy sił kosmicznych Vandenberg w…


Barnetrygd - Zasiłek na dziecko w Norwegii od 1 września wyniesie 1766 Nok

Barnetrygd - Zasiłek na dziecko w Norwegii od 1 września wyniesie 1766 Nok. Zwiększenie zasiłku na dziecko od 1 września - Najnowsze informacje Od 1 września 2024 roku rodziny w…


Inspirujące Historie Polaków w Norwegii: Metamorfozy, Które Motywują do Zdrowego Stylu Życia

Inspirujące Historie Polaków w Norwegii: Metamorfozy, Które Motywują do Zdrowego Stylu Życia. Chcesz schudnąć, ale brakuje Ci motywacji? Poznaj inspirujące historie Polaków w Norwegii, którzy przeszli niesamowite metamorfozy. Ich doświadczenia…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe