Dette er et annet nylig tilfelle når det viser seg at kjøtt fra Polen er uegnet til konsum. I Slovenia ble det funnet at 45 kg polsk kjøtt inneholder salmonellapinner.
Salmonella i polsk kjøtt
Polen sendte tre omganger kalkun og storfekjøtt til Slovenia, som var beregnet på kebab. Til slutt undersøkte den slovenske mattrygghetsmyndigheten kjøttet og kunngjorde i går at salmonella ble funnet der. Kjøttet ble bestilt av det slovenske selskapet Alebon, og det ble produsert av det polske firmaet Efes-pol Fedai Simsek Sp. Zoo. Totalt 45 kg sykt kjøtt ble trukket tilbake.
[wc_button type = "primær" url = "[wc_button type =" primær "url =" [wc_button type = "primær" url = "[wc_button type =" primær "url =" https://web.facebook.com/ radionorwegia / "title =" Lik oss på Facebook! " target = "blank" url_rel = "" icon_left = "facebook-f" icon_right = "" position = "center" class = ""] Lik oss på Facebook! [/ wc_button]
Dette er et annet slikt tilfelle
Dessverre er ikke fredagens informasjon om påvisning av salmonella -pinner i polsk kjøtt den første slike saken nylig, ettersom Slovenia allerede har rapportert om slike situasjoner. Etter hvert ble bakteriene, så vel som spor etter veterinærmedisinen, funnet i prøver tatt fra 5,3 tonn kjøtt beregnet også på produksjon av kebab. Det skal imidlertid tilføyes at det syke kjøttet ikke kom fra slaktingen i Ostrów Mazowiecka poviat, hvor syke kyr ble slaktet.
Les også: Sykt kjøtt fra Polen påvist i Frankrike
Nok et tilfelle av å finne sykt kjøtt fra Polen. Denne gangen undersøkte den slovenske mattrygghetsmyndigheten kjøtt der Salmonella ble påvist. Du kan lese mer i artikkelen ovenfor!