Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Undervannsrestaurant Under i Norge - her betaler du 1.000 CZK for bordreservasjon

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

Undervannsrestaurant i Norge

Skandinavia er en region som stadig forbløffer ikke bare med sin sofistikerte arkitektur, men også med ekstraordinære forretningsideer. Det uvanlige iglohotellet Sorrisniva Igloo Hotel i Alta tiltrekker seg mange turister. Dette vil sikkert også være tilfellet med den nye restauranten som ligger… under vann. Liker du interessante steder? En original måte å tilbringe fritiden på? Vil du smake den beste sjømaten? Bestill bord på restauranten Under i landsbyen Spangereid på Lindesnes. Vær forberedt på at du betaler opptil 1.000 CZK for å bestille bord.

Et uvanlig prosjekt - den største undervannsrestauranten i Norge

Vet du hvorfor det er verdt å besøke restauranten Under minst en gang? Det er ikke engang sannsynligvis, men definitivt den største undervannsrestauranten i Europa og den største i verden. Prosjektet ble utført av designstudioet Snøhetta - verket imponerer med utsiden alene. Interiøret er imidlertid fantastisk.

Smak deilig sjømat i en undervannsrestaurant - nyt den unike smaken

Undervannsrestaurant Under i Norge - her betaler du 1.000 CZK for bordreservasjon

Foto: Spor Erik Schrøder / NTB

Dette sjarmerende stedet er preget av en liten plass - restauranten har plass til maksimalt 40 personer. At På grunn av dette er det veldig vanskelig å bestille bord. Derfor, hvis du planlegger å reise hit, reserver plassen din noen uker eller måneder før ditt planlagte besøk. Det er bemerkelsesverdig at alt her passer perfekt sammen - interiøret, designen og restaurantmenyen skaper en unik helhet.

Hva står på restaurantmenyen fem meter under havet?

Selvfølgelig sjømat og fisk. Det er absolutt ingen som er overrasket.

- Sjøsnegler (Albuskjell), mahogni -skjell, kreps, torsk og fiskepudding og mange andre spesialiteter - slik presenteres restaurantmenyen av Gaute Ubostad, en av Under -skaperne, under en samtale med Lyngdal Avis.

Undervannsrestaurant Under - utvilsomt en av de største investeringene i Europa

Hele investeringen kostet mye - rundt 70 millioner CZK. Det er en enorm sum, som skaperen av restauranten sikkert vil betale for seg selv raskt. På åpningsdagen satt spesielt inviterte gjester til middag - men fra den dagen nyter dette stedet ujevn popularitet.

Som en del av sammendraget:

Liker du originale steder? Vil du utforske et annet bemerkelsesverdig hjørne av Norge, og har du midler til det? Ikke nøl med og sjekk Under -restauranten nødvendigvis!

Les også:

Oslo restaurant i topp 50 i verden!

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
2, Mai 2, 2024
temperaturikon 21° C
tungt skyet
Fuktighet: 29%
Pressure: 1021 mb
Vind: 8 mph
Vindsmak: 10 mph
Skyer: 95%
Sikt: 0 km
Soloppgang: 5: 11 am
Solnedgang: 9: 16 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

16 prosent vet ikke at det kan ende i fengsel. Ville du stoppet en beruset sjåfør?

16 prosent vet ikke at det kan ende i fengsel. Ville du stoppet en beruset sjåfør? Ville du stoppet en beruset sjåfør fra å sette seg bak rattet? 16 prosent av Norges befolkning...


Elbiler forbudt i kollektivfeltene i Oslo og Akershus

Forbud mot elbil i kollektivfelt i Oslo og Akershus Statens vegvesen innfører et midlertidig forbud mot elbiler i kollektivfelt fra 6. mai...


Forhandlingene mellom staten og de viktigste fagforeningene om lønnsoppgjør brøt sammen

Forhandlingene mellom staten og hovedfagene om lønnsoppgjør brøt sammen Tirsdag 30. april brøt forhandlingene mellom staten og hovedfagene om årets lønnsoppgjør sammen.…


Besøk våre sosiale nettverkssider