Undervannsrestaurant i Norge
Skandinavia er en region som stadig forbløffer ikke bare med sin sofistikerte arkitektur, men også med ekstraordinære forretningsideer. Det uvanlige iglohotellet Sorrisniva Igloo Hotel i Alta tiltrekker seg mange turister. Dette vil sikkert også være tilfellet med den nye restauranten som ligger… under vann. Liker du interessante steder? En original måte å tilbringe fritiden på? Vil du smake den beste sjømaten? Bestill bord på restauranten Under i landsbyen Spangereid på Lindesnes. Vær forberedt på at du betaler opptil 1.000 CZK for å bestille bord.
Et uvanlig prosjekt - den største undervannsrestauranten i Norge
Vet du hvorfor det er verdt å besøke restauranten Under minst en gang? Det er ikke engang sannsynligvis, men definitivt den største undervannsrestauranten i Europa og den største i verden. Prosjektet ble utført av designstudioet Snøhetta - verket imponerer med utsiden alene. Interiøret er imidlertid fantastisk.
Smak deilig sjømat i en undervannsrestaurant - nyt den unike smaken
Dette sjarmerende stedet er preget av en liten plass - restauranten har plass til maksimalt 40 personer. At På grunn av dette er det veldig vanskelig å bestille bord. Derfor, hvis du planlegger å reise hit, reserver plassen din noen uker eller måneder før ditt planlagte besøk. Det er bemerkelsesverdig at alt her passer perfekt sammen - interiøret, designen og restaurantmenyen skaper en unik helhet.
Hva står på restaurantmenyen fem meter under havet?
Selvfølgelig sjømat og fisk. Det er absolutt ingen som er overrasket.
- Sjøsnegler (Albuskjell), mahogni -skjell, kreps, torsk og fiskepudding og mange andre spesialiteter - slik presenteres restaurantmenyen av Gaute Ubostad, en av Under -skaperne, under en samtale med Lyngdal Avis.
Undervannsrestaurant Under - utvilsomt en av de største investeringene i Europa
Hele investeringen kostet mye - rundt 70 millioner CZK. Det er en enorm sum, som skaperen av restauranten sikkert vil betale for seg selv raskt. På åpningsdagen satt spesielt inviterte gjester til middag - men fra den dagen nyter dette stedet ujevn popularitet.
Som en del av sammendraget:
Liker du originale steder? Vil du utforske et annet bemerkelsesverdig hjørne av Norge, og har du midler til det? Ikke nøl med og sjekk Under -restauranten nødvendigvis!
Les også: