Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Undervannsrestaurant Under i Norge - her betaler du 1.000 CZK for bordreservasjon

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

Undervannsrestaurant i Norge

Skandinavia er en region som stadig forbløffer ikke bare med sin sofistikerte arkitektur, men også med ekstraordinære forretningsideer. Det uvanlige iglohotellet Sorrisniva Igloo Hotel i Alta tiltrekker seg mange turister. Dette vil sikkert også være tilfellet med den nye restauranten som ligger… under vann. Liker du interessante steder? En original måte å tilbringe fritiden på? Vil du smake den beste sjømaten? Bestill bord på restauranten Under i landsbyen Spangereid på Lindesnes. Vær forberedt på at du betaler opptil 1.000 CZK for å bestille bord.

Et uvanlig prosjekt - den største undervannsrestauranten i Norge

Vet du hvorfor det er verdt å besøke restauranten Under minst en gang? Det er ikke engang sannsynligvis, men definitivt den største undervannsrestauranten i Europa og den største i verden. Prosjektet ble utført av designstudioet Snøhetta - verket imponerer med utsiden alene. Interiøret er imidlertid fantastisk.

Smak deilig sjømat i en undervannsrestaurant - nyt den unike smaken

Undervannsrestaurant Under i Norge - her betaler du 1.000 CZK for bordreservasjon

Foto: Spor Erik Schrøder / NTB

Dette sjarmerende stedet er preget av en liten plass - restauranten har plass til maksimalt 40 personer. At På grunn av dette er det veldig vanskelig å bestille bord. Derfor, hvis du planlegger å reise hit, reserver plassen din noen uker eller måneder før ditt planlagte besøk. Det er bemerkelsesverdig at alt her passer perfekt sammen - interiøret, designen og restaurantmenyen skaper en unik helhet.

Hva står på restaurantmenyen fem meter under havet?

Selvfølgelig sjømat og fisk. Det er absolutt ingen som er overrasket.

- Sjøsnegler (Albuskjell), mahogni -skjell, kreps, torsk og fiskepudding og mange andre spesialiteter - slik presenteres restaurantmenyen av Gaute Ubostad, en av Under -skaperne, under en samtale med Lyngdal Avis.

Undervannsrestaurant Under - utvilsomt en av de største investeringene i Europa

Hele investeringen kostet mye - rundt 70 millioner CZK. Det er en enorm sum, som skaperen av restauranten sikkert vil betale for seg selv raskt. På åpningsdagen satt spesielt inviterte gjester til middag - men fra den dagen nyter dette stedet ujevn popularitet.

Som en del av sammendraget:

Liker du originale steder? Vil du utforske et annet bemerkelsesverdig hjørne av Norge, og har du midler til det? Ikke nøl med og sjekk Under -restauranten nødvendigvis!

Les også:

Oslo restaurant i topp 50 i verden!

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
6:44, Mai 7, 2024
temperaturikon 8° C
tungt skyet
Fuktighet: 72%
Pressure: 1021 mb
Vind: 4 mph
Vindsmak: 9 mph
Skyer: 99%
Sikt: 0 km
Soloppgang: 4: 58 am
Solnedgang: 9: 28 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

Avregistrering og omregistrering av kjøretøyet ditt selv – det er enkelt

Av- og omregistrering av kjøretøyet selv - Det er enkelt Du kan avregistrere og registrere kjøretøyet ditt på Din Side på Statens vegvesens nettsider. Det viktigste er at du kan…


Vi besøker Norge: Pittoreske omgivelser ved norske vannkraftverk

Besøker Norge: Naturskjønne omgivelser ved norske vannkraftverk Norge er et land rikt på vannkraftverk, som hver har sin unike sjarm. Disse ofte historiske bygningene, ofte stående i flere tiår,...


Styringsrenten vil trolig holde seg på dagens nivå en god stund

Hovedrenten vil trolig holde seg på dagens nivå i lang tid. Komiteen for pengepolitikk og finansiell stabilitet i Norges Bank vedtok på sitt møte 2. mai å opprettholde hovedrenten.


Besøk våre sosiale nettverkssider