Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Oppdag din styrke: Med lidenskap for trening med en sertifisert personlig trener

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

.

Er du klar til å forvandle kropp og sinn? Møt Ilona Eljasz, en Certified Personal Trainer PRO, som vil veilede deg med entusiasme og profesjonalitet på veien til bedre velvære, sterkere muskler og en perfekt figur.

Trening skreddersydd for dine behov

Individuell tilnærming for alle

Ilona Eljasz er en trener som forstår at hver av oss er forskjellig. Uansett om du er nybegynner, erfaren konkurrent eller et sted midt i mellom – Ilona vil gi et treningsprogram tilpasset dine behov. Hennes positive holdning og entusiasme er nøklene til å forbedre dine sportsvaner, treningsplan og kosthold.

Støtte på alle stadier av reisen

Mer enn bare trening

Ilona tror på å støtte kundene sine ikke bare på treningsstudioet, men i alle aspekter av en sunn livsstil. Hennes tilnærming omfatter kosthold, følelsesmessig og mentalt velvære, sikring av omfattende omsorg og forbedring av den generelle livskvaliteten.

Trenerens erfaring og suksesser

Internasjonalt kjent treningskonkurrent

Som treningskonkurrent som konkurrerer i internasjonale konkurranser, omsetter Ilona sin omfattende erfaring til trening av sine klienter. Med hennes hjelp vil du oppnå de beste resultatene, basert på utprøvde metoder og trenerens egne suksesser.

Din vei til en bedre morgendag starter her

Z Ilona Eljasz, Treningsreisen din vil få en ny dimensjon. Kontakt oss i dag for å avtale et møte eller din første treningsøkt og begynne å jobbe mot å nå dine mål!

Les vår neste artikkel: Facefitness - en naturlig rynkedreper

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
4:29, 25. juli 2024
temperaturikon 14° C
lett nedbør
Fuktighet:94%
Pressure:1012 mb
Vind:3 mph
Vindsmak:5 mph
Skyer:100%
Sikt:0 km
Soloppgang:4: 43 am
Solnedgang:10: 03 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

Endrer du adresse? – Du trenger ikke betale for å melde flytting

Endrer du adresse? - Du trenger ikke betale for å melde flytting - Ikke alle vet at flyttingsmelding til Folkeregisteret er gratis og at det kan gjøres direkte i...


Med buss for 10 kr: Frem til 18. august, kun så mye for en enkelt bussbillett

Med buss for 10 kr: Frem til 18. august, akkurat så mye for en enkelt bussbillett I hele juli og frem til 18. august koster en enkeltbillett på alle busslinjer i Innlandet kun...


Ekstremt høy vannstand i elver og bekker: Telemark kommune

Ekstremt høy vannstand i elver og bekker: Telemark kommune NVE opplyser at nedbøren som har kommet det siste døgnet var lokal og kraftig. Vannmassene har ført til ekstremt høye...


Besøk våre sosiale nettverkssider