Wataha.no
Wyślij raport Radio TV Twoje konto

Er det lønnsomt å ta med polske vinduer til Norge?

Dodaj do ulubionych
Oceń artykuł
Oceń artykuł

Er det lønnsomt å ta med polske vinduer til Norge

Polske vinduer til Norge – dette er et stadig vanlig fenomen i internasjonal handel. Dette skjer blant annet på grunn av voksende antall av polske eksportører – dører og vinduer vokser dynamisk år etter år. Hva skal du huske om når du velger vinduer?

Bruk tilbudet fra de profesjonelle

Når man lurer på om polske vinduer til norge kommer til å fungere i skandinaviske forhold, er det verdt å konsultere med SkandPol Export-eksperter som befinner seg i Rumia. Spesialister vil gi noen tips:

Kamila Czoska-Brechelke
tel. +48 698 674 647
[email protected]

Patrycjusz Brechelke
tel. +48 784 550 444
[email protected]

Polske vinduer til Norge – hva skal du se etter?

En av de avgjørende faktorene er varmekoeffisienten, bestemt av parameteren Uw. Prinsippet om det riktige valget er å følge et resultat lavere enn 1,6. Det laveste forholdet garanterer bedre kvalitet.

Se også: Eksport til Norge – Hvor skal man begynne? >>>

Er det verdt å kjøpe trevinduer?

Valg av materiale er veldig viktig. Trevinduer tilhører fortsatt klassikerne, men de første modellene var underlagt forvrengninger. Nåværende produksjonsmetoder har gjort det mulig å minimere dette fenomenet, noe som resulterte i bedre holdbarhet av disse produktene.

Ved avgjørelsen om valg av trevinduer, unngår vi problemer knyttet til skjulte feil i profilene. Deres skade påvirker standarder som bestemmer riktig installasjon og funksjon av vinduet når det gjelder beskyttelse mot regnvann. I det varme været i Europa er det verdt å være oppmerksom på ventilasjonshullene. Hvis de er feil laget eller plassert, forårsaker langvarig sollys at rammen bøyes, noe som er viktig under slike varme dager.

Les også: Hva skal man velge – vinduer med to eller tre glass? >>>

Utvikling av loftet – hvilke vinduer?

Når det gjelder lokaler på loftet, anbefales det å velge takvinduer. De gir tilstrekkelig belysning for rommet. Du kan installere anti-innbrudd vinduer som gir en følelse av sikkerhet uten unødvendig kontroll, noe som forårsaker støy på gulvet. Elektroniske vinduer er også en god ide.

Hvis loftet er tilpasset et vaskerom eller et andre bad, anbefales det å bruke materialer med økt fuktighet for å unngå tåke på rommet. Dette type vindu er også anbefalt for kjøkkenarrangement, på grunn av at dampen stiger under tilberedningen – ventilator kan noen ganger ikke være bra nok.

Les også: Fasader – hvilken gips skal brukes? >>>

Finansiell faktor, og to- og tre-glassvinduer

Det økonomiske problemet påvirker det endelige valget. Kostnadene er knyttet til avgjørelsen mellom to- eller tre-glassvinduer. Investeringen i vinduer med tre ruter vil sikre større isolasjon av bygningen, og dermed påvirke oppvarmingavgiftene – effektivt redusere regninger i neste faktureringperiode for varmesesongen.

Hvordan eliminere termiske broer?

Du bør også være oppmerksom på forebygging av termiske broer, som oppstår som følge av vindtrykk på vinduer som åpnes innover. Denne applikasjonen er tradisjonell, så det er verdt å ta hensyn til løsningen som er skandinaviske vinduer. Når de åpnes, forhindrer de lekkasjer.

Justerbar åpning av vinduene gir et vippesystem som brukes ved skandinaviske vinduer. Ved lukking presses rammen mot rammen, og dermed unngås hull som forvrenger produktet, som er ansvarlig for å trenge innkjøring inn i rommet. En ytterligere fordel er muligheten til å arrangere vinduskarmen til dekorative formål eller fri plassering av planter uten at det er nødvendig å stadig bevege potter og tegne vindus flisens overflate for å åpne vinduet.

Les mer: Takvinduer – bli kjent med deres fordeler >>>

Er det lønnsomt å ta med polske vinduer til Norge. Riktig vindu installasjon

Produktmontering er også viktig. Forlengelse av bygningisolasjonslaget vil unngå at det blir problemer med lekkende varme på utsiden, derfor kalles hele prosessen “varm montering”. Det er viktig å passe på at installasjonen av utvalgte vinduer blir gjort riktig ved målinger av vinduåpninger og dimensjoner. For løs montering av glasset samt feil størrelse på glassperlene resulterer i hull, der vinterfryst vann akkumuleres, og under nedbør, kommer det inn i leiligheten som oversvinner vinduskarmen.

Polske vinduer til Norge – er det verdt det?

Når vi vet hvilke problemer vi trenger å være oppmerksom på, er det verdt å svare på spørsmålet – er det å importere polske vinduer til Norge lønnsomt i det hele tatt? Polske produkter er billigere enn de norske. I tillegg, takket være EØS-avtaler, kan dobbeltbeskatning unngås – en polsk selger har rett til å utstede en faktura med 0% skattesats. På kvalitative måter varierer imidlertid polske produkter på ingen måte fra produkter fra utenlandske konkurrenter. Lønnsomheten ved import av polske vinduer er demonstrert av det voksende salgsvolumet til alle ledende produsenter – det er nok å nevne at salget av dører og vinduer i utlandet utgjorde 44% av all produksjon i 2017.

Bruk tilbudet fra de profesjonelle

99874418

Pogoda

loader-image
Oslo, NO
3:28 am, maj 21, 2024
temperature icon 9°C
pochmurnie
Humidity: 66 %
Pressure: 1023 mb
Wind: 2 mph
Wind Gust: 2 mph
Clouds: 14%
Visibility: 0 km
Sunrise: 4:26 am
Sunset: 10:01 pm

Kurs walut

Polish zloty

1 PLN

=

NOK

0,375

Norwegian krone

SEK

0,384

Swedish krona

EUR

4,310

Euro

USD

3,932

United States dollar

Polecane artykuły

Najnowsze artykuły

Nowe wymogi dotyczące treści umów o pracę od 1 lipca

Nowe wymogi dotyczące treści umów o pracę od 1 lipca Od 1 lipca w umowach o pracę musi znajdować się więcej informacji niż dotychczas. Umowy muszą także zostać zawarte wcześniej…


Długi weekend wyjazdowy: Jedź ostrożnie, unikaj korków i wypadków

Długi weekend wyjazdowy: Jedź ostrożnie, unikaj korków i wypadków Szybka zmiana pasa ruchu, niewielka odległość od samochodu poprzedzającego i gwałtowne hamowanie tworzą korki i zwiększają ryzyko wypadków. Przeczytaj również: Czy…


Norwesko-Szwedzki komisariat policji na granicy - Budowa rozpoczęta

Norwesko-Szwedzki komisariat policji na granicy - Budowa rozpoczęta Rozpoczęła się budowa wyjątkowego wspólnego norwesko-szwedzkiego komisariatu policji w Magnormoen, pośrodku granicy norwesko-szwedzkiej. Dołącz do Watahy - włącz Radio Wataha Norwesko-Szwedzki komisariat…


Odwiedź nasze serwisy społecznościowe