Salg av elbiler-Plutselig nedgang!

0

Salg av elbiler-Plutselig nedgang!

Elbilsalg – et kraftig fall! For noen år siden så vi på en stor “bom” for elbiler. Salget økte hver måned. Situasjonen tyknet da biler dukket opp i minutter. De snudde markedet på hodet. Hva skjer nå? Vel, plutselig har elbiler falt og det er virkelig veldig vanskelig, forrige måned var det nedgang med hele 40 prosent på salget. Norsk elbilbrukerforening leter etter en ide om hvordan vi kan stoppe denne nedadgående trenden. Hva foreslår de?

 

 

Salg av elektriske biler – mote for elektrikk begynner å ta slutt!

De siste dataene som er gitt av Road Information Board (OFV) er hensynsløse. I følge de siste rapportene var salget i oktober ikke snilt. Det viser seg at det ble solgt 2.344 mindre elbiler i september dette året. Totalt ble det solgt 3 742 elbiler i oktober, en nedgang på 40 prosent på bare en måned.

 

Eksperter sier “regjeringen bør engasjere seg!”

Det lave salget av elbiler viser at vi trenger å styrke opp elbilmarkedet i Norge.Parlamentet som jobber i dag med neste års statsbudsjett, bør ta hensyn til dette. Vi er fremdeles langt fra å nå målet vårt. Og hvis Norge skal nå målet sitt, som er å selge bare elbiler i 2050 må vi virkelig øke vår innsats. “

 

Salg av elbiler – det er verdt å sette pris på kraften i reklame!

Regjeringsstøtte er en ting – solid reklame og utvidelse av salgsfremmende aktiviteter er også nødvendig. Mottakeren av annonsen skal hovedsakelig være innbygger i mindre by. Mens vi i store byer som i hovedstaden vår Oslo kan observere mange elbiler, mens andre innbyggere i mindre byer fortsatt er redde for en slik løsning. Du trenger bare å overbevise dem om å kjøpe en elbil.