Lidenskap, kjærlighet og konsistens i handlinger har skapt muligheten for oss til å nå målet vårt sammen. Vi åpner vår restaurant i Randaberg ved Stavanger. Paweł og Patrycja har laget restauranter som kan måle seg med den enorme suksessen kalt Drivhuset Restaurant, og her er historien deres ...
Paweł og Patrycja er et par som alltid har drømt om å drive sin egen restaurant. Lidenskap for matlaging, kjærlighet til smaker og konsistens i handlinger gjorde meg vellykket etter mange år jobbe i serveringsbransjen, bestemte seg for å gjøre drømmen til virkelighet og åpne sin egen restaurant.
Etter mange måneder med leting etter det perfekte stedet, bestemte de seg for å lokalisere restauranten sin i Randaberg ved Stavanger. Det var det perfekte stedet da det var nær sjøen som ga muligheten til å bruke fersk fisk og sjømat på menyen.
Paweł og Patrycja bestemte seg for å kalle restauranten deres "Drivhuset Restaurant", som oversettes til polsk som "Restaurant i glasshuset". Etter mange måneder med hardt arbeid og grundige forberedelser, kommer endelig åpningsdagen til restauranten.
Drivhuset Restaurant Randaberg.
Restaurantens meny vil være basert på sesongbaserte og lokale produkter, noe som helt sikkert vil bidra til dens store popularitet. Restauranten har en vennlig og varm atmosfære, som vil gjøre kundene villige til å komme tilbake og anbefale stedet til vennene sine.
Takket være lidenskap, kjærlighet og konsistens i handlingene deres, skapte Paweł og Patrycja ikke bare en restaurant som var en stor suksess. De har også skapt et sted hvor kundene skal føle seg hjemme. Drivhuset Restaurant er allerede i ferd med å bli et av de beste stedene på det kulinariske norgeskartet. Navnet er allerede knyttet til høy kvalitet og utmerket smak.