Det ser ut til å være en så banal rett, og likevel liker mange av oss å spise dumplings. Det er en smak vi husker fra barndommen, og vi prøver å forberede dem i henhold til oppskriftene til våre mødre.
Tilberedningsalternativene for dumplings er forskjellige. Hvor mange regioner, så mange varianter . De kan serveres med sopp- eller kjøttsaus, serveres med stekt løk eller knitring, eller bare Helle smeltet smør.
Under forberedelse Vennligst husk at vi må være raske når vi elter potetmassen. Mens du elter massen poteter de slipper ut vannet som er samlet i dem, noe som gjør at vi bruker mer mel enn anbefalt og da blir resultatet for melaktig på smak. Jo mindre mel, jo mer delikat blir dumplings.
Oppskrift
ingredienser
Et kilo kokte poteter
250 gram hvetemel
ett egg
salt
Forberedelse
- Klem de kokte potetene, fortsatt varme, med et trykk til de er glatte. Vi kjøler det ned.
- Sikt melet på konditorbrettet, tilsett de pressede potetene, lag en brønn og tilsett egget, tilsett salt, elt massen inn i hvis nødvendig dryss med mel.
- Del massen i 4 deler, form en rulle med en diameter på ca 1 cm. Bruk en kniv i en vinkel for å skjære stykker som ligner en rombe.
- Kok opp vann i en gryte, salt det og legg hovene på kokende vann. Kok i ca 2 minutter. Klar .
Jeg anbefaler at du serverer dumplings tilberedt på denne måten med kjøttsaus. Og dagen etter smaker de best når de varmes opp i en panne med knitring og løk.