:
Kok buljongen: ha løk, gulrot, persillerot, selleri, allehånde og laurbærblad i en gryte med ca. 1,5 l vann.
Kok de tidligere gjennomvåt sorte bønner i en egen gryte.
Stek løk, hvitløk, pølsebiter, biff og bacon i olje i en stekepanne.
Når buljongen er klar, tilsett noen drenerte bønner (så konsistensen ikke blir for suppe, men mer gulasj). Noen av bønnene kan også settes til side og deretter blandes eller knuses for en tykkere konsistens av retten. Etter å ha blandet bønnene, legg dem til vår rett, som vi legger til tørket kjøtt, pølse og tidligere stekt bacon med pølse og løk, og en hel rødbete med skinn. Stek alt sammen til retten tykner.
På slutten av tilberedningen, tilsett ferske korianderblader.
Jeg vil gjerne legge til at "det er mange varianter på temaet", og for eksempel hvis vi ikke har tid til å suge bønnene, kan du bruke den på boks - det er viktig at den er svart og ikke rød , fordi de er forskjellige i smak.
Det raskeste alternativet for tilbereder denne retten – og det mest brasilianske er å bruke en trykkoker til matlaging :) Så tilberedes bønnene våre og andre ingredienser raskt på ca 30 minutter – vi kaster rett og slett alle ingrediensene i trykkokeren og koker.
På slutten er det bare å smake til med salt og pepper.
Server med ris og dryss over smuldrete
FAROFA (SNACK MED BAKON, EGG OG LØK) - ingredienser:
25 dag farinha de mandioca (spesialtørket kassavamel, men ikke tapioka!) Eller revet ruller
5 gram terninger bacon
egg
løk
fedd hvitløk
Min brasilianske bønneoppskrift
Forberedelsesmetode: Stek baconet på svak varme til fettet er smeltet og det dannes sprø sprøk. Tilsett deretter løk, egg og mel. Rør sammen som eggerøre og salt etter smak.
Til slutt lager vi en grønnsakssalat med gulrot, potet og majones - du kan også tilsette det etter din smak gjør det polsk versjon 😉
Nyt måltidet!