Jeg vil gjerne dele en oppskrift med dere på en rett jeg er avhengig av. Generelt liker jeg veldig godt egg, og tradisjonell eggerøre var min favoritt frokostrett inntil jeg prøvde egg med tomater. Jeg ble forelsket i denne enkle og raske retten og jeg kan ikke tenke meg frokost uten den, minst to ganger i uken.
Oppskriften vil appellere til alle, inkludert vegetarianere fordi den ikke inneholder kjøtt ...
Ingredienser til to mennesker :
en liten løk
en halv boks med strimlede tomater
skje tomatpuré
7 egg
chilipepper, mengden avhenger av deg, avhengig av hvor krydret du liker
salt, rapsolje til steking ca 5 ss
Forberedelse
Stek løken i olje i noen minutter, tilsett tomater, tomatpuré, chilipepper, salt og stek i ca 5 minutter. Bryt inn eggene og stek i ca 3 minutter under omrøring av og til, men slik at eggene ikke blir slått.
Server eggene med ferskt, mørkt brød.
på min måte
Mitt forbruksforslag
Vi serverer egg med tynt libabrødbrød. Vi småspiser frisk grønn agurk og fersk kål for å myke opp chilismaken. Legg en skje egg på et stykke libabrød og spis det.
Nyt måltidet !
på min måte