Wataha.no
Send rapport radio TV Din konto

Pani Walewska- søt galskap for ganen

Dodaj gjøre ulubionych
Vurder artikkelen
Vurder artikkelen

!

Pani Walewska ... mm himmelen i munnen min!

I dag tilbyr jeg deg en oppskrift på en utrolig søt, men deilig kake. Lagets ømhet og delikatesse kombinert med delikatessen til myk krem ​​forfører smaksløkene. Og sødmen brytes av den sure ripsyltetøyet ...

Pani Walewska er en deig fengende med en rekke smaker som vil tilfredsstille forventningene til de mest krevende sødme -gourmeterne.

  
!
 Ingredienser til mørdeig:
  • 500 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • en klype salt
  • en halv kopp melis
  • 200 g smør, kaldt
  • 6 eggeplommer
  • 2 ss rømme

Sikt mel og bakepulver, tilsett smøret, hakk med en kniv til deigen ser ut som en smuldre. Tilsett eggeplommer, sukker, salt, rømme og elt raskt. Form deigen til en ball, del den i 2 like store deler, pakk dem med en film og avkjøl i kjøleskapet i cirka 30 minutter.

Ingredienser til marengsen:

  • 8 proteiner
  • en klype salt
  • 1,5 kopper melis
  • 1 ts potetmel

Pisk eggehvitene stive med en klype salt. Tilsett deretter sukker gradvis og i små omganger, skje for skje, visp hele tiden. Tilsett til slutt det siktede potetmelet, bland forsiktig med en slikkepott til det er kombinert.

Les vår neste artikkel: Calorie bomb bun

Dessuten trenger vi

1 krukke med solbærsyltetøy
1 pakke mandelflager

En form på 25 x 33 cm med bakepapir. Kjevle ut den ene delen av deigen, legg den på bunnen og jevn ut. Pensle deigen med halvparten av solbærsyltetøyet. Ha deretter halvparten av marengsmassen. Dryss halvparten av mandelflakene på marengsen. Stekes ved 160 ° C i ca 40 minutter. Gjør det samme med den andre delen av kaken. Du kan bake begge pannekakene sammen i ovnen (med termosirkulasjon) eller den ene etter den andre (hvis du ikke har to av de samme formene); da er det best å forberede den andre marengsen like før steking. La pannekakene avkjøles.

Krem masse:

  • 2 kopper mleka (500 ml)
  • 3 ss hvetemel
  • 2 ss potetmel
  • 2 eggeplommer
  • 3 ss sukker
  • 200 g smør, ved romtemperatur
  • noen dråper mandelsmak

Kok ett glass melk med sukker. Bland den andre med eggeplommer, mel (som pudding), tilsett kokende melk, kok til den er tykk. Ro deg ned.

Bland smøret til et smør. Tilsett avkjølt pudding gradvis, rist hele tiden. Tilsett mandelsmaken og riv.

Legg de ferdige, avkjølte pannekakene med kremmassen. Avkjøl minst 3 timer i kjøleskapet.

Det vil definitivt glede deg over smaken!

Nyt måltidet !

Pogoda

loader-bilde
Oslo, NEI
5:40, Mai 3, 2024
temperaturikon 6° C
tungt skyet
75%
1020 mb
3 mph
Vindsmak: 3 mph
Skyer: 92%
Sikt: 0 km
Soloppgang: 5: 08 am
Solnedgang: 9: 18 pm

Vekslingskurs

PLN

NOK PLN

=

NOK

0,375

Norsk krone

SEK

0,384

Svenske kroner

EUR

4,310

euro

USD

3,932

USA dollar

Anbefalte artikler

Siste artikler

Synsproblemer rammer stadig flere unge

Synsproblemer rammer et økende antall unge Flere unge i Norge har synsproblemer. Det viser Forbrukerundersøkelsen 2024, der Kantar intervjuet 1400...


16 prosent vet ikke at det kan ende i fengsel. Ville du stoppet en beruset sjåfør?

16 prosent vet ikke at det kan ende i fengsel. Ville du stoppet en beruset sjåfør? Ville du stoppet en beruset sjåfør fra å sette seg bak rattet? 16 prosent av Norges befolkning...


Elbiler forbudt i kollektivfeltene i Oslo og Akershus

Forbud mot elbil i kollektivfelt i Oslo og Akershus Statens vegvesen innfører et midlertidig forbud mot elbiler i kollektivfelt fra 6. mai...


Besøk våre sosiale nettverkssider