Jeg foreslår en oppskrift på en rask og sunn kake uten baking!
Smaken av mørk sjokolade kombinert med appelsin minner oss ikke bare om jul, men passer også til vinterstemningen. Det er om vinteren at appelsiner smaker best og sjokolade forbedrer humøret.
Cashewnøttene i røren er et kaliumkammer som senker blodtrykket. Cashewnøtter støtter nervesystemets funksjon takket være innholdet av B -vitaminer, spesielt niacin, som beroliger nervene, gir energi og forbedrer konsentrasjonen og hukommelsen. De har også beroligende egenskaper på grunn av kalium- og magnesiuminnholdet.
Det er ikke behov for en ovn for å lage deigen, og den inneholder ikke sukker eller mel. Du kan lage dem på et øyeblikk med en blender, ved hjelp av frisk og tørket frukt, krydder, frø og nøtter.
Ingredienser (for en kakeform med en diameter på 16 cm):
1/2 kopp mandler
1/2 kopp tørkede dadler
en klype salt
1.5 kopper cashewnøtter
1/3 kopp juice fra sitroner
1/3 lønnesirup
1/2 kopp mørk naturlig kakao
1/3 kopp kokosolje
en teskje vaniljeekstrakt
Henrettelse:
Bløtlegg cashewnøtter for NOC i en bolle med vann. Finhakk dadlene og bland dem sammen med mandler og en klype salt. Legg den resulterende massen (den skal være ganske kompakt) i kakeformen - bunnen av kaken er klar. Smelt nå kokosoljen og bland den med myke cashewnøtter, sitronsaft, lønnesirup, kakao og vaniljeekstrakt. Legg den glatte massen på forhånd forberedt basen og legg den i fryseren i to timer. Etter denne tiden er kaken klar - du kan dekorere den med sjokoladeglasur laget av en blanding av flytende kokosolje og noen spiseskjeer rå kakao, samt med skiver av fersk appelsin.
Nyt måltidet !